• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE UMANJUJEM SVOJU KRIVICU! Milojević o Zvezdinom porazu: Naravno da boli na 0:3! Vidjeli smo ko može, a ko ne...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Trener Crvene zvezde otvoreno govorio o porazu od Ludogoreca na pripremama.

 Miloš Milojević o porazu Crvene zvezde od Ludogoreca Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde doživjeli su prvi poraz na pripremama u Turskoj, jer su u kontrolnom meču u srijedu izgubili od Ludogoreca. Bugarski tim vodio je na poluvremenu 3:0, a potom su Beograđani smanjili postigavši dva gola za konačnih 3:2, uključujući i prvi pogodak argentinskog novajlije Aleksa Viga u 90. minutu.

Nakon meča, trener crveno-bijelih Miloš Milojević nije bježao ni od svojih grešaka.

"Kao što ste vidjeli, dobro je što nismo odustajali. Sa druge strane odnos, zalaganje i neke distance, to što smo radili do sada, nismo mogli da ispoštujemo iz određenih razloga u prvom poluvremenu, ne bih o detaljima. Svakako da 0:3 za 45 minuta boli i da je moglo biti i ubjedljivije, treba biti realan. Ako hoćemo iskreno, to otvara oči i potvrđuje neke stvari koje mislimo – ko može, ko ne može. Ludogorec je korektna evropska ekipa, možda nisu jaki kao prije pet, šest godina, ali svakako da su jako dobri i jako dobro pronalaze igrače iz Brazila, imaju dobar skauting sa njima", rekao je Milojević.

Prvo poluvreme je svakako za zaborav, ali je u nastavku sve izgledalo mnogo bolje.

"Oosim dobre partije Borjana. Čim golman ima najbolju partiju, znači da sve ostalo nije išlo kako treba. Pozitivno iz ovog meča je drugo poluvrijeme, sam odnos, borbenost, trčanje, smanjivanje distanci. Svakako ne umanjujem svoju krivicu. Jednostavno mobilniji i brži igrači u drugom poluvremenu, koji mogu da igraju intenzitetom koji je potreban u Evropi. Samim tim 2:0 za nas u drugom poluvremenu. Jesu oni zamijenili par igrača, ali i mi smo izvršili sedam izmjena. Mislim da sam taj odnos tijela i zalaganje momaka u drugom poluvremenu je put kojim treba da idemo", naglasio je Milojević poslije meča.

Zvezdin trener komentarisao je i prvi Vigov gol u crveno-bijelom. "Svakako, vidjeli ste taj kvalitet. Može da riješi 'jedan na jedan', može da završi, to nam je i bio problem, da postižemo golove. Mislim da će tek pokazati koliko može, jer je kratko sa nama. Nije puno stvari odradio, ali vidi se da razumije igru. Kada je neko tako dobar igrač, lako je razumjeti i zahtjeve."

Crvena zvezda će u petak odigrati posljednji meč u Antaliji, protiv Austrije Lustenau. "Naravno da nismo završili pripreme sa ovim, imamo još dva treninga i jednu utakmicu. Nakon toga možemo da sumiramo utiske. Što se tiče urađenog do sad, ne želim da ovaj rezultat pomuti realnu sliku, jer je neko naše opažanje svega da je dosta toga dobrog urađeno. Porazi su sastavni dio igre, mislim da su dobri i za osvješćenje i da sagledamo gdje smo i šta smo realno, a ne samo emotivno", zaključio je Miloš Milojević.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vaske

Ja mislim da ti nemaš pojma

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC