• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRAGEDIJA! FUDBALER PRONAĐEN MRTAV ISPOD RUŠEVINA: Poslije 12 dana izvučeno tijelo, par sati prije zemljotresa DAO GOL!

Autor Milutin Vujičić

Užasne vijesti stižu iz Turske gdje je pronađeno tijelo Kristijana Atsua.

 Pronađeno tijelo Kristijana Atsua Izvor: YouTube/FootballMadeInGhana - FMIG TV/Screenshot

Bivši fudbaler Čelsija i Njukasla Kristijan Atsu pronađen je mrtav poslije više od deset dana potrage nakon zemljotresa na jugu Turske. U prvi mah su se pojavile informacije da je pronađen i zbrinut u bolnici, ali nesrećni fudbaler iz Gane je ipak bio zatrpan u ruševinama i nisu mogli tako lako da dođu do njega. Sada je njegov agent potvrdio da je nažalost pronađeno tijelo fudbalera.

Atsu je bio na devetom spratu jedanaestospratne zgrade koja se srušila u zemljotresima u Antakiji, međutim iako su odmah stigli pozivi da se krene u potragu za njim, čak su se uključili i njegovi saigrači, teren je bio više nego nedostupan i nisu uspjeli da ga pronađu na vrijeme.

"Beživotno tijelo Kristijana Atsua pronađeno je ispod ruševina, pronađen je i njegov telefon", poručio je njegov agent Murat Uzunmehmet za turske medije i time su nažalost potvrđene crne slutnje.

Tuga je utoliko veća ako se zna da je samo nekoliko sati prije zemljotresa Kristijan Atsu bio heroj čitave Antakije jer je golom u petom minutu nadoknade donio tri boda Hatajsporu, a ko je i mogao da predvidi šta će se onda desiti Turskoj i Siriji i da će više od 40 hiljada ljudi izgubiti život.

Atsu je rođen 1990. godine u Gani i ponikao je u mlađim kategorijama Porta gdje ga je primijetio Čelsi. Iako nikad nije igrao za ovaj klub, išao je na pozajmice u Vitese, Everton, Bornmut, Malagu i Njukasl junajted u kome je postao vrlo važan tim. Otkupili su ga i punih pet sezona je igrao za "svrake" prije selidbe u saudijski Al Rael 2021. godine.

Napadač je potom stigao ljetos u Hatajspor i tek je počeo redovno da igra kod Volkana Demirela, dok je bilo planirano da na dan zemljotresa otputuje u Francusku kod porodice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC