• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVO JE ODGOVOR DELIJAMA NA ZAPALJENU ZASTAVU! Cijeli stadion u Rimu skandirao jedno ime (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Cijeli Olimpiko je očigledno bio pod utiskom onoga što se desilo na stadionu "Rajko Mitić"!

 Navijači Rome skandirali Fedajn Izvor: Profimedia

Navijači Rome aplaudirali su u nedelju i klicali navijačkoj grupi "Fedajn" ("Fedayn"), jednoj od najznačajnjih na južnoj tribini stadiona Olimpiko. To su radili tokom meča protiv Verone, jer su navijači Crvene zvezde članovima te grupe oteli zastavu i obeležja u velikoj tuči početkom meseca, a taj "plen" su zapaili u subotu, na stadionu "Rajko Mitić", tokom utakmice protiv Čukaričkog.

Ta tuča i otimanje zastave imalo je veliki odjek ne samo u navijačkom svetu, jer su i italjanski mediji pisali i o sukobu kraj stadiona Olimpiko io zapaljenim zastavama i transparentima na stadionu Zvezde. Delije su istakle i transparent "Pogrešno ste društvo izabrali", sa aluzijom na bratske odnose navijača Rome i Dinamo Zagreba. Ti prizori sigurno nisu prijali navijačima Rome, koji su u nedjelju uveče ispunili svoju južnu tribinu i klicali "Fedajn" i dok je Žoze Murinjo držao na terenu govor navijačima poslije važne pobjede, 1:0. Pogledajte snimak sa stadiona:

U Italiji je nedjeljama nagađano da su navijačima Zvezde u napadu na Romine pristalice pomogli i navijači Napolija, mada se ispostavilo da se to nije dogodilo, iako su Napolitanci i Beograđani takođe u dobrim odnosima. Zbog toga je iz Rima prijećeno "građanskim ratom" ako se zastava "Fedajn" pojavi na utakmici Napolija na stadionu "Dijego Armando Maradona". Ipak, ona se nije pojavila na jugu te zemlje, već na stadionu Zvezde i izgorela je dok su navijači Zvezde pjevali "Za dobra stara vremena". Pogledajte kako je to izgledalo:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC