• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTPUNO RASULO U PARI SEN ŽERMENU! Gubili 3:2, direktor sišao do klupe da viče umjesto trenera - dobili su 4:3!

Autor Haris Krhalić

Kristof Galtije je izgubio svlačionicu u Pari Sen Žermenu.

 Luis Kampos vikao na fudbalere PSŽ Izvor: Twitter/@TheEuropeanLad/Printscreen

Pari Sen Žermen je poslije neviđene drame i gola Lionela Mesija u 95. minutu napravio preokret za pobjedu protiv Lila od 4:3, međutim sve ostalo što se desilo na utakmici - nikako nije dobro. Nejmar je zbog ozbiljne povrede članka morao da izađe iz igre na nosilima, dok je možda i gora stvar po "svece" to što je čitava Francuska vidjela da trener Kristof Galtije nema više nikakvu kontrolu nad ekipom.

Dok je PSŽ gubio 3:2 na "Parku prinčeva", sa tribina je do klupe strčao sportski direktor Luis Kampos i praktično tako preuzeo posao Kristofa Galtijea, čime ne samo da je narušio njegov autoritet, nego mu je i pred cijelom Francuskom poslao poruku da je bivši.

Kampos je sa trenerske pozicije vikao na svoje fudbalere, kao i na sudiju, a nesrećni trener Kristof Galtije je poručio da ne smatra da mu se na taj način "miješa u posao", nego ga vidi kao fudbalskog entuzijastu koji nije mogao da odoli zbog bijesa. Istina, malo ko je mogao i da očekuje da će Galtije istupiti i reći da mu smeta ono što je Kampos uradio, ali ovo je jasan signal zvijezdama u svlačionici koje već svakako nisu cijenile bivšeg trenera Lila i Nice.

Na sve to, Kamposu ovo nije prvi ovakav slučaj. Na poluvremenu utakmice protiv Monaka, sedam dana prije Lila, ušao je u svlačionicu i "ribao" fudbalere koji su taj susret gubili 3:1. Ovoga puta bar je imao pozitivan uticaj...

U međuvremenu se spekuliše da bi Galtije mogao da dobije otkaz i prije revanša sa Bajernom u Ligi šampiona (prvi meč su izgubili 1:0), a navodno bi na klupu mogao da dođe Žoze Murinjo. Njemu ide solidno ove sezone u Romi, ali poziv iz Pariza bi teško mogao da odbije, dok se još spominje i Tomas Tuhel.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC