• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOLJI MEČ SEZONE U EVROPSKOM FUDBALU: Real uništio Liverpul na Enfildu - pogledajte sve golove! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Spektakularan meč, veliki prokret i sedam golova u derbiju kakav smo samo poželjeti mogli.

 Svi golovi sa utakmice Liverpul Real Madrid Izvor: Profimedia/Federico Titone / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Nokaut faza Lige šampiona tek što je počela, a mi već imamo meč koji će teško biti nadmašen do kraja sezone! Liverpul je na Enfildu ugostio Real Madrid, a u meču koji je bio samo još jedna epizoda kultnog rivalstva vidjeli smo sve što fudbalska utakmica treba da nam ponudi.

Mnogo trčanja od samog početka meča, golovi na sve strane, majstorstvo Luke Modrića koji je ponovo pokazao zašto je jedan od najboljih veznih fudbalera svih vremena. Meč u Liverpulu "ukrašen" je sa sedam postignutih golova i velikim korakom Reala ka četvrtfinalu ovogodišnje Lige šampiona. Ali, da krenemo redom, nije sve počelo dobro po njih...

Često osporavani Darvin Nunjez imao je svoj trenutak slave već u četvrtom minutu susreta. Idealno se ubacio iza leđa štoperima Real Madrida, sačekao centaršut sa desne strani i zatim petom matirao Kurtou. Tibo je loše počeo meč, koncentracija mu nije bil na nivou, a Nunjez je to kaznio... Pogledajte kako:

Gol napadača Liverpula.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Belgijski golman je drugi put loptu iz mreže vadio samo desetak minuta kasnije kada je Mohamed Salah zatresao mrežu, ali tada je Kurtoa odradio najveći dio posla. Nije znao iskusni čuvar mreže da li želi da izbaci loptu ili da dribla, ona ga je pogodila u koljeno i nezgodno se odbila, a zatim je fudbaler Liverpula lako spakovao u mrežu. Ovako je to izgledalo:

Drugi gol na Enfildu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Ko bi pomislio da su prvih 15 minuta sve što ćemo vidjeti od Liverpula pred njihovim navijačima. Jedan od najvećih preokreta u istoriji Lige šampiona počeo je nekoliko trenutaka kasnije, majstorijom Vinisijusa Žuniora:

Madriđani smanjuju prednost.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Isti igrač pogodio je i za 2:2, ali tek nakon što je Stefan Bajčetić izgubio loptu na sredini terena, a Alison pred svojim golom napravio amatersku grešku. Revanširao se Liverpulov čuvar mreže kolegi sa drugog kraja terena i nakon dva gola Brazilca mogli smo da počnemo od nule.

Četvrti gol na Enfildu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Četiri postignuta gola videli smo u prvom dijelu igre, još tri u nastavku. Na žalost navijača engleskog tima, sve ih postigao Real. Prvi od njih već dva minuta nakon povratka sa pauze, kada je Eder Militao ostao sam na petercu i glavom lako donio preokret gostima iz Španije.

Neverovatan preokret.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A kakav je to meč Reala ako Benzema ne "udari pečat"? Morao je da se raspuca i francuski fudbaler, a kada se to desilo Liverpul je doživio pravu katastrofu. Najbolji igrač madridskog kluba prvo je uz malo sreće sebe upisao u listu strijelaca...

I Francuz se upisuje u strelce.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A zatim i pokazao kakav je majstor. Idealno je Francuz pratio kontru Vinisijusa Žuniora, a kada je dobio loptu uspio je da predribla golmana Alisona i savlada trojicu igrača Liverpula koji su dotrčali do gol-linije kako bi mu otežali posao. Bio je to pogodak za konačnih 5:2 u korist Reala, a Liverpul će toliku prednost teško nadoknaditi u Madridu.

Petarda na Enfildu.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC