• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Liga šampiona prenos uživo

Spektakularan meč u Ligi šampiona.

 Liga šampiona prenos uživo Izvor: Profimedia

Odličnu utakmicu smo gledali večeras na Enfildu! U reprizi prošlogodišnjeg finala Lige šampiona Real Madrid je nakon velikog preokreta savladao Liverpul sa 2:5. 

Utakmica je odlično počela za engleski tim. Već u četvrtom minutu Salah je uposlio Nunjeza koji petom pogađa za 0:1. Deset minut kasnije Kurtoa pravi veliku pogrešku, koju za 2:0 koristi Salah. 

Real je bio na koljenima i svi su očekivali kako će se iz Liverpula vratiti pognuze glave, ali su Madriđani pokazali zašto su najveći klub na svijetu. 

U 21. minutu Vinisujus maestralno pogađa dalji ugao Alisonovog gola. U 36. minutu vidjeli smo novu pogrešku golmana, ovog puta na drugoj strani. Gomez je vratio loptu do Alisona, a ovaj u namjeri da ispuca lopta pogađa Vinisijusa od kojeg se lopta odbija u mrežu - 2:2. 

U 47. minutu vidjeli smo potpuni preokret Reala. Modrić je ubacio, a Militao pogodio za 2:3. Sedam minuta kasnije udarac Benzeme pogađa fudbalera Liverpula i odlazi iza leđa Alisona - 2:4. 

"Tačku na i" stavio je Benzema svojim drugim golom u  66. minutu.

U drugoj utakmici, Napoli je na gostovanju u Frankfurtu savladao Ajntraht, golovima Osimena u prvom i Di Lorenca u drugom dijelu meča.

VIŠE DETALJA KLIKOM NA "RAZVOJ DOGAĐAJA".

22:55

Kraj - 2:5!

Real je pobedio na ovom meču!

22:29

67. minut - GOL, Karim Benzema!

Pukla je petarda u Liverpulu, a Realu je bilo potrebno oko 40 minuta da urade tako nešto! Karim Benzema je opet pogodio mrežu, ovog puta nakon što je predriblao Alisona i zatim matirao trojicu igrača Liverpula na gol-liniji.

22:19

55. minut - GOL, Karim Benzema!

Neverovatno je šta radi Real Madrid. Kada ih ceo svet otpiše, Madriđani se vrate i naprave haos. Od Liverpula trenutno na Enfildu nisu ostali ni tragovi.

22:09

47. minut - GOL, Eder Militao!

Kakav preokret u Liveprulu, samo dva minuta u nastavku bili su dovoljna da se Madriđani nađu u prednosti. Štoper Reala bio je najsnalažljiviji u kaznenom prostoru - gde ga niko nije čuvao - i pogodio je Alisonovu mrežu.

22:08

Nastavljamo!

Počeo je drugi deo meča u Frankfurtu, počeo je i drugi deo meča u Liverpulu, ali sa gotovo pet minuta kašnjenja. Nama će u fokusu više biti okršaj Liverpula i Real Madrida.

21:53

POLUVREME!

Spektakularan prvi deo meča gledali smo na Enfildu, četiri postignuta gola, dve majstorije i dve velike greške golmana. Biće, sigurno, mnogo uzbuđenja i u nastavku. Za to vreme, Napoli vodi u Frankfurtu.

Liverpul - Real Madrid 2:2
/Nunjez 4, Salah 14 - Vinisijus 21, 36/

Ajntraht - Napoli 0:1
/Osimen 40/

21:38

36. minut - GOL, Vinisijus Žunior!

Drugi gol mladog Brazilca, nakon što mu je Alison poklonio loptu. Kakav spektakl! Imamo dva maestralna pogotka Darvina Nunjeza i Vinisijusa Žuniora, kao i dva gola Salaha i Vinisijusa nakon velikih grešaka golmana. U začetku ove akcije španski fudbaler srpskgo porekla stefan Bajčetić izgubio je loptu na sredini terena.

21:31

27. minut - Izmena!

Umesto povređenog Davida Alabe Karlo Anćeloti mora već posle manje od pola sata igre da pošalje na teren Naća.

21:24

21. minut - GOL, Vinisijus Žunior!

Pa neće se šampion Evrope predati tako lako. Samo malo prostora je dobio na ivici kaznenog prostora i pored Džoa Gomeza loptu poslao u dalji ugao alisonovog gola. Imaćemo spektakualran meč u Liverpulu.

21:23

Gol Salaha!

A ovako je prednost duplirana...

21:19

14. minut - GOL, Mohamed Salah!

Verovatno najveća greška koju je Tibo Kurtoa izveo ikada došla je baš u trenutku kad nije trebalo da se desi. Real, koji je bio na konopcima, sada ima dva gola zaostatka. Belgijski čuvar mreže poklonio je loptu Salahu, a Egipćanin pogodio praznu mrežu za 2:0!

21:12

Kakav gol!

Pogledajte umeće Darvina Nunjeza!

21:08

5. minut - GOL, Darvin Nunjez!

Kakav početak meča na Enfildu! Majstorija napadača Liverpula već posle nekoliko minuta igre i "štikla" koja je šokirala Madriđane!

21:04

Minut ćutanja!

Susret u Liverpulu počeo je minutom ćutanja zbog smrti čuvenog golgetera Madriđana. Amansio Amaro napustio nas je u 84. godini.

20:55

Liverpul - Real Madrid!

Za manje od pet godina, ova dva tima su odigrala četiri veoma važna evropska meča među kojima su i dva finala Lige šampiona.

Real Madrid je u finalu Lige šampiona 2018. godine savladao Liverpul (3:1) golovima Karima Benzeme i dvostrukog strelca Gareta Bejla, dok je za poraženi tim pogodio Sadio Mane. Četiri godine kasnije Real Madrid je stigao do još jedne evropske titule pobedom nad Reala, a pre samo nekoliko meseci Vinisijus Žunior je postigao jedini gol u finalu.

Između ta dva finala Real je uspeo da izbaci Liverpul iz Lige šampiona i u sezoni 2020/21, ali tada u četvrtfinalu - ukupnim rezultatom 3:1!

20:45

Raspored!

U utorak (21. februar) i sredu (22. februar) biće odigrani svi prvi mečevi u osmini finala Lige šampiona. Ovo je raspored:

21. februar

Liverpul - Real 21:00
Ajntraht - Napoli 21:00

22. februar

RB Lajpcig - Mančester siti
Inter - Porto

20:25

Dosadašnji rezultati!

14. februar

Milan - Totenhem 1:0
PSŽ - Bajern 0:1

15. februar

Borusija - Čelsi 1:0
Briž - Benfika 0:2

20:10

Sastavi sa meča u Liverpulu!

Pravi derbi prve runde nokaut faze u Ligi šampiona igraju Liverpul i Real Madrid, a navijači očekuju da sve "pršti" večeras na Enfildu. Ovo su startne postave:

Liverpul:

Real Madrid:

20:05

Sastavi sa meča u Frankfurtu!

Ekipa Napolija gostuje Ajntrahtu u manje atraktivnom susretu današnjeg programa, a ovo su startne postave za taj meč!

Ajntraht:

Napoli:

19:45

Dobro veče!

Pred nama je novi "radni dan" za učesnike nokaut faze Lige šampiona, a fudbalska javnost u Evropi mnogo više će pratiti meč koji se večeras igra u Engleskoj. Danas su na programu utakmice Ajntraht - Napoli i Liverpul - Real Madrid, što je repriza nedavno odigranog finala!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije