• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Liga šampiona prenos uživo

Borusija je trkom Karima Adejemija osigurala prednost, a Benfika je skoro pa riješila sve brige u prvom meču!

 Liga šampiona prenos uživo Izvor: Profimedia

Moglo bi se reći da već imamo jednog četvrtfinalistu Lige šampiona i da je to ekipa Benfike. Fudbaleri iz Portugala savladali su golovima Žoaa Marija sa penala i Davida Neresa iz kontre Klub Briž 2:0 na gostovanju i tako gotovo pa riješili pitanje tima koji prolazi u četvrfinale.

U drugom meču je bilo mnogo više neizvjesnosti i na kraju je Borusija Dortmund savladala Čelsi 1:0 i to spektakularnim pogotkom Karima Adejemija. Imao je Čelsi korner iz koga je zamalo postigao gol, ali je onda sijevnula kontra. Njemački napadač je imao trk dostojan Jusejina Bolta, prošao je pored 120.000.000 evra plaćenog Enca Fernandeza kao da ne postoji i smjestio loptu u mrežu Kepe Arizabalage.

Na kraju je pogodak u 63. minutu bio jedini na meču iako je Čelsi imao nekoliko velikih šansi, a posljednju na samom kraju kada je upravo Fernandez uputio nevjerovatan udarac ka golu. Ipak, uspio je Gregor Kobel da sačuva svoju mrežu i prenost "milionera".

Više detalja klikom na "RAZVOJ DOGAĐAJA".

22:55

KRAJ!

Sudija je svirao kraj i u Dortmundu i sada je zvanično: 

BORUSIJA DORTMUND - ČELSI 1:0 

KLUB BRIŽ - BENFIKA 0:2

22:52

93. minut. GOOOL! Benfika ide dalje? 2:0

Pogodak Benfike u poslednjim momentima i kraj meča u Belgiji!

22:51

90. minut: TUČA!

Frka kod klupa oba tima, pritrčali su brojni fudbaleri nakon teškog starta Niklasa Zilea. Hteo je Kukurelja da se obračuna, pritrčao je i Emre Džan, ali smirilo se sve na kraju!

22:40

78. minut: Sa gol linije!

Očistio je ovo sa gol linije Emre Džan! Kalidu Kulibali je sjajno reagovao posle prekida, a onda je iza već savladanog Gregora Kobela reagovao Emre Džan i spasio je vošstvo svog tima!

22:25

63. minut: ADEJEEEMII! Au kakav trk! 1:0 za Borusiju!

Adejemi za 1:0! Posle kornera za Čelsi, krenula je kontra Borusije, a Karim Adejemi je istrčao neverovatno! prošao je Enca Fernandeza kao da ne postoji, onda pretrčao i Kepu Arizabalagu i odložio loptu za 1:0! 

22:24

57. minut: Kakva šansa!

akcija sa boka povratna za Julijana Branta, ali natrčao je na loptu i kepa mu je odbranio

22:11

51. minut: GOL! E, sad nema poništavanja!

Vodi Benfika protiv jako loše vođenog tima Skota Parkera! Posle penala Žoao Mario je namestio loptu na belu tačku i savladao Simona Minjolea! 1:0 za goste

21:48

POLUVREME! Nismo videli golove!

Tj. jesmo, ali su poništeni! Sa jedne strane pogodio je Tijago Silva,. sa druge Denis Odoi! Štoperu Čelsija gol je poništen zbog igranja rukom, a defanzivcu Briža zbog ofsajda. 

21:47

43. minut: opet ponitšen gol!

Denis Odoi, iskusni defanzivac je posle centaršuta uspeo da zatrese mrežu Benfike, ali je nakon pregledanja snimka utvrđeno da je bio u nedozvoljenoj poziciji! Idemo na odmor sa nerešenim rezultatom!

21:44

37. minut: PREČKA!

Kako se zatreslo! Igra odlično Žoao Feliks i sada je u punom trku pogodio prečku, ali je gol Gregora Kobela i dalje netaknut! Idemo dalje, ovaj meč baš, baš obećava!

21:29

25. minut: Au, kakva šansa!

Imala je ogromnu šansu Benfika sada! Posle prodora sa desne strane centaršut je stigao do Žoaa Marija, koji je vratio loptu Silvi, ali je štoper Benfike koji je bio u naletu poslao loptu iznad prečke. 

21:21

15. minut: Poništen gol!

Posle kornera Tijago Silva je poslao loptu u mrežu Borusije, ali je to uradio rukom. Sudiji nije promaklo šta je probao Brazilac, pa ne samo da mu je poništio gol već je i dao žuti karton. 

21:17

10. minut: Nema golova, ali Borusija bolja

Na meču Briža i Benfike nismo videli šanse, ali smo u Nemačkoj posle spektakla navijača Borusije videli bolju igru tima koji je domaćin. Ipak nakon toga je Žoao Feliks uspeo da centrira, ali je Šloterbek to očistio. 

21:01

POČELO JE!

Krenula su oba meča, a na startu smo videli spektakl! Neverovatnu koreografiju navijača Borusije Dortmund koji su opet ispunili stadion i njihov "žuti zid" je oduševio celu Evropu. 

20:30

Da vidimo kako će izaći Čelsi i Borusija!

Evo Čelsija!

 A evo i "milionera". 

20:15

A evo i Benfike

20:00

Evo sastava! Parker ovako izvodi Briž:

19:19

Šta je sa Srbinom?

Nije odigrao ni minut u Ligi šampiona ove sezone Mihailo Ristić, ali se nadamo da bi možda sada mogao da uđe u tim! 

Izvor: MN PRESS

19:06

Čekamo osminu finala!

Još dva sata do početka mečeva, a ove srede na teren će izaći Klub Briž i Benfika u jednom susretu, a u drugom, mnogima zanimljivijem Borusija Dortmund i Čelsi. 

UKRATKO

  • Klub Briž - Benfika 0:2
  • Borusija Dortmund - Čelsi 1:0
  • Navijački spektakl
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije