• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATRAKTIVNU HRVATICU MUVAO SRPSKI REPREZENTATIVAC: Slao joj poruke tokom Mundijala, ona pokazala dokaze! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Zanosna Lara nije željela da otkrije o kome se radi, ali je pokazala šta joj je srpski fudbaler pisao dok je bio na Svjetskom prvenstvu.

 Hrvatica otkrilao da ju je muvao srpski fudbaler Izvor: Instagram/laratomasovicc/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije ispraćena je u Katar sa velikim očekivanjima, ali na Mundijalu u novembru i decembru 2022. godine nije ostvarila veliki rezultat. Posljednje mjesto u grupnoj fazi razočaralo je navijače, a srpski tim pratilo je i nekoliko skandala tokom takmičenja. Za jedan pikantan detalj saznali smo tek nekoliko mjeseci kasnije - jedan fudbaler muvao je Hrvaticu Laru Tomasović (20).

Atraktivna djevojka koju na Instagramu prati blizu 60 hiljada ljudi gostovala je u lajvu kod srpskog Jutjubera Čode - a i on je bio u Dohi tokom Mundijala - i tom prilikom otkrila šta se dešavala. Fitnes instruktorka i influenserka iz Hrvatske pokazala je čak i poruke koje joj je jedan srpski fudbaler slao.

"Pa... Pisao mi je jedan fudbaler Srbije", rekla je Lara kada je upitana da li su je muval hrvatski ili srpski reprezentativci i pokazala poruke svom domaćinu lajv programa na Jutjubu. Pogledajte kako izgleda Lara:

Inače, Hrvatska je i tokom Svjetskog prvenstva u Kataru imala djevojku o kojoj se priča. Dok su fudbalski navijači iz cijelog sveta pohitali u Katar kako bi pratili utakmice, starleta Ivana Knol iskoristila je posjetu ovoj zemlji kako bi u provokativnim izdanjima i često obnažena više nego što zakoni u Kataru dozvoljavaju, privukla pažnju.

Ivana je postala svjetski poznata pa se i nakon turnira prati svaki njen korak. Tako ljubiteljima fudbala nije prošlo ispod radara da je prethodnih dana bila u Londonu i umjesto dresa fudbalske reprezentacije Hrvatske obukla dres Arsenala, aktuelnog lidera Premijer lige. Pogledajte kako izgleda Ivana:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Kurcem je on mislio!

Zato smo i tako zavrsili, 10.dana glavu nije mogao ukljuciti i odigrati utakmice.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC