• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Partizan Šerif Konferencijska liga uživo prenos
 Partizan Šerif Konferencijska liga uživo prenos

PARTIZANOVA EVROPSKA KATASTROFA! Za 25 minuta prosuo sve i ISPAO - košmarna noć u Humskoj!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Imali su gol prednosti iz Moldavije i prvi su tresli mrežu u Humskoj, ali su fudbaleri Partizana ispali iz Evrope.

 Partizan Šerif Konferencijska liga uživo prenos Izvor: MN PRESS

Partizan je završio takmičenje u Evropi za ovu sezonu! Jedini srpski predstavnik u Evropi tokom proljeća 2023. godine neslavno je završio nastup - nakon pobjede u Moldaviji i prednosti u revanšu, crno-bijeli su poklekli. U roku od malo više od 27 minuta Šerif je postigao tri gola, okrenuo čitav dvomeč, sasjekao krila timu iz Humske i otišao u osminu finala.

A nije počelo tako. Prvo je Radeljić morao da izbaci loptu sa linije nakon udarca Rikarda Gomeša, a zatim je Kvinsi Menig prvi zatresao mrežu u ovoj beogradskoj noći. Bilo je to velikih 2:0 u ukupom skoru, a imao je Partizan još nekoliko kontri u prvom dijelu meča. Ipak, Šerif je brzo počeo da topi prednost...

Siniša Saničanin je skrivio kazneni udarac, igrao je rukom na oko 15 metara od gola i ponudio je Sedriku Badolu priliku da svoju ekipu vrati u utakmicu. Taj poklon Moldavci su prihvatili, a Mohamed Diop je u prvom minutu nadoknade i u drugom minutu nastavka sa distance uspio da savlada Aleksandra Popovića i potpuno ugasi Partizanove nade o prolasku dalje. Drugi i treći gol presjekli su crno-bijele i srpski predstavnik u Evropi nije od toga uspio da se oporavi.

Jedinu veliku priliku do kraja susreta propustio je Samed Baždar, kojem je Rikardo Gomeš fantastično ostavio loptu na desetak metara od gola. Udarac mladog fudbalera bio je previše slab i nedovoljno precizan, pa je ukrajinski čuvar mreže Koval uspio da ga zaustavi.

Možda će vas zanimati

20:39

KRAJ MEČA - 1:3!

Fudbaleri Partizana poraženi su od Šerifa u Beogradu i na taj način su završili evropsku sezonu. Crno-beli se okreću obavezama u Superligi Srbije, jedinom takmičenju koje će igrati u narednom periodu. Pogledajte detalje meča:

20:32

87. minut - Ruka!

Kada su svi na stadionu pomislili da bi Partizan mogao da dobije penal u finišu utakmice, glavni arbitar je dosudio igranje rukom mladom Joviću. Krilni fudbaler crno-belih u prijemu je rukom kontrolisao loptu i sudija je to primetio...

20:26

82. minut - Poslednje izmene Petrića!

Umesto Kristijana Belića i Kvinsija Meniga na terenu su Nemanja Jović i Andrija Pavlović. Sve raspoložive ofanzivce poslao je na teren trener Partizana!

20:25

A zatim, Šerif!

Ipak, Moldavci su preokrenuli i za 25 minuta postigli čak tri gola. Prvo Badolo sa bele tačke u 20. minutu...

Moldavci sa bele tačke stižu do izjednačenja.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A zatim i dvostruki strelac Diop, udarcima sa sličnih pozicija. Prvo jedna majstorija...

Prednost za goste iz Moldavije.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

A zatim i udarac po zemlji.

Poptuni šok u Humskoj!
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:24

Prvi gol - Menig!

Ovako je Partizan poveo...

Prvi gol u Humskoj.
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:22

78. minut - Baždar!

Ozbiljno je pripretio Partizan, ali Samed Baždar nije uspeo da savlada Maksima Kovala. Sa samo desetak metara udaljenosti slabo je šutirao i preciznim udarcem nije uspeo dovoljno da prevari čuvara mreže Šerifa.

20:13

69. minut - Druga izmena!

Umesto Danila Pantića na terenu je Hamidu Traore. Trener Partizana Gordan Petrić ima još jedan termin u kojem može da menja fudbalere na terenu.

20:04

60. minut - Prva izmena!

Mora Partizan da bude ofanzivniji u poslednjih pola sata meča, pa Gordan Petrić pravi izmenu u tom stilu. Umesto Ljubomira Fejse na terenu je Samed Baždar, od kojeg se očekuje da bude mnogo prisutniji pred golom rivala.

19:51

47. minut - GOL, Mohamed Diop!

Šok za crno-bele, samo nekoliko desetina skeundi nakon što je počeo drugi deo meča. Diop je na isti način završio prvi i počeo drugi deo meča - sjajnim golom nakon udarca sa distance.

19:50

46. minut - Nastavljamo!

Pred Partizanom je još 45 minuta fudbala u kojima može da obezbedi osminu finala Konferencijske lige.

19:35

POLUVREME - 1:2!

Imali su crno-beli dobar rezultat iz Kišinjeva i prednost u Beogradu nakon gola Kvinsija Meniga, ali sada nisu siguran putnik u osminu finala. Šerif je golovima Badola sa bele tačke i Diopa u nadoknadi prvog dela meča preokrenuo rezultat u Humskoj i sada je 2:2 u ovom veoma zanimljivom dvomeču!

19:31

45+1. minut - GOL, Muhamed Diop!

Hladan tuš za fudbalere Partizana, samo nekoliko desetina sekundi pre odlaska na odmor! Šerif pogađa gol udarcem sa ivice kaznenog prostora i sada je rezultat u ovom dvomeču poravnat!

19:22

37. minut - Partizanove kontre!

Menig je noćna mora fudbalerima Šerifa, koji uopšte ne mogu da čuvaju levo krilo Partizana. Po desnoj strani njihove odbrane "duva promaja", a crno-beli najčešće prete baš kontrama.

19:07

22. minut - GOL, Sedrik Badolo

Šerif stiže do izjednačenja, Partizan je kapitulirao nakon udarca sa bele tačke.

19:06

20. minut - Penal za Šerif!

Nakon glednaja VAR snimka, glavni arbitar meča u Humskoj dodeljuje penal Moldavcima. Siniša Saničanin je refleksno odigrao rukom u kaznenom prostoru.

18:59

13. minut - GOL, Kvinsi Menig!

Rikardo je asistent, Menig je strelac, a ubitačni tandem vodi Partizan u osminu finala Konferencijske lige! Mnogo prostora za kontre ostavljaju Moldavci i Partizan je do sada to uspeo odlično da kazni, sa dva stvarno ozbiljna napada od kojih je jedan pretvoren u gol.

18:57

Protest navijača!

Pred meč Partizana i Šerifa vatreni navijači crno-belih okupili su se ispred stadiona i na platou pred klupskim prostorijama istakli nezadovoljstvo radom čelnika. 

18:50

4. minut - Rikardo Gomeš!

Kakva šansa za Partizan već na početku susreta. Menig je uposlio Rikarda, a najbolji napadač Partizana predriblao golmana i loptu uputio ka praznoj mreži, odakle je defanzivac Šerifa uspeo da je pošalje u korner. Malo je falilo da crno-beli "iskopiraju" akciju iz Kišinjeva i da Menig asistira Gomešu za gol.

18:46

1. minut - Meč je počeo!

Ekipa Šerifa prva je krenula u napad, a njima je neophodno da nadoknade gol zaostatka sa meča od pre sedam dana.

18:40

Koliko Partizan može u Evropi?

Glasajte, zanima nas vaše mišljenje o evropskoj sezoni Partizana!

18:25

Partizan ovog proleća!

Meč protiv Šerifa u Humsoj biće peti za crno-bele u 2023. godini. Počelo je gostovanjem Napretku u Kruševcu i minimalnom pobedom nakon gola Fusenija Dijabatea. Nastavilo se šokantnim porazom od novosadske Mladosti (4:0), ali je onda Partizan pronašao ritam - pobedio je u Kišinjevu (1:0), pa u Subotici (2:1) i popravio atmosferu u timu.

18:10

Rivali u osmini finala!

Fudbaleri Partizana večeras mogu da stignu među 16 najboljih timova u Konferencijskoj ligi, a tamo se već nalazi osam ekipa. Timovi koji su kao prvoplasirani u grupnoj fazi preskočili prvo prolećno kolo u ovom takmičenju su: Vest Hem, Nica, AZ Alkmar, Slovan Bratislava, Viljareal, Đurgarden, Bašakšehir, Sivaspor.

17:55

Partizan u Evropi

Meč protiv Šerifa biće 12. evropski susret za crno-bele u ovoj sezoni:

  • AEK Larnaka, u gostima - 2:1
  • AEK Larnaka, u Beogradu - 2:2
  • Hamrun Spartans, u Beogradu - 4:1
  • Hamrun Spartans, u gostima - 3:3
  • Slovacko, u gostima  - 3:3
  • Nica, u Beogradu - 1:1
  • Keln, u gostima - 0:1
  • Keln, u Beogradu - 2:0
  • Nica, u gostima, - 2:1
  • Slovacko, u Beogradu - 1:1
  • Šerif, u gostima - 0:1
17:40

Prošla sezona!

Partizan je prethodne sezone igrao osminu finala Konferencijske lige i u toj rundi takmičenja poražen je od Fejnorda - kasnijeg finaliste. Šansu da se nađe među 16 najboljih timova u ovom takmičenju imaće i ove sezone, a večeras u Beogradu treba samo da izbegne poraz!

17:25

Rezervisti!

Partizan: Lukač, Ilić, Traore, Šehović, Kolorado, Baždar, Živković, Pavlović, Jevremović, Stjepanović, Petković

Šerif: Seladnik, Garanannga, Mumuni, Gliga, Dijinari, Ignatov, Kovali, Pašenko, Renan Guedeš

17:10

SASTAVI!

Partizan: Popović - Filipović, Marković, Saničanin, Urošević - Belić, Fejsa, Pantić - Dijabate, Menig, Rikardo Gomeš

Šerif: Koval - Zohuri, Kiki, Radeljić, Kpozo - Badolo, Kjabu, Diop - Atiemven, Tapsoba, Akanbi

16:55

Analiza prvog meča!

Ovako smo videli prvi meč, koji je Partizan rešio u svoju korist u Kišinjevu!

Izvor: MN PRESS
16:40

Prethodno gostovanje!

Partizan i Šerif odigrali su tri zvanična meča u evropskim takmičenjima, a crno-beli su na meču u Beogradu davne 2005. godine igrali u sastavu: Kralj - Mirković, Bajić, Rnić, Lomić - Nađ, Brnović - Radović, Vukčević, Radonjić - Odita

Pogledajte detalje sa tog meča:

16:20

OČEKIVANI SASTAV PARTIZANA!

Ponovo će Gordan Petrić morati prinudno da menja tim koji šalje na teren u evropskom meču, ali čini se da Partizan ima dovoljno dobrih rešenja za okršaj protiv Moldavaca. Navijače može da raduje povratak kapitena Slobodana Uroševića koji je odradio suspenziju, a ovo je očekivani sastav jedinog srpskog predstavnika tokom prolećnog dela evropske sezone.

16:10

Petrić hvalio jednog igrača!

Nakon pobede Partizana u Kišinjevu trener Gordan Petrić morao je da odstupi od uobičajene prakse i da posebno istakne jednog od svojih fudbalera. Pred kamerama televizije Arena sport "sipao" je komplimente na račun veznog fudbalera koji je bio izuzetno važna karika u trijumfu.

Izvor: MN PRESS
15:55

SVI PAROVI KONFERENCIJSKE LIGE!

Večeras je na programu osam utakmica u ovom takmičenju:

  • 18:45 Anderleht - Ludogorec
  • 18:45 Kluž - Lacio
  • 18:45 Dnjipro-1 - AEK Larnaka
  • 18:45 Partizan - Šerif
  • 21:00 Bazel - Trabzon
  • 21:00 Fiorentina - Braga
  • 21:00 Gent - Karabag
  • 21:00 Leh - Bodo/Glimt
15:40

Crveni karton za Vujačića!

Snažni defanzivac isključen je nakon samo nekoliko minuta igre u drugom delu meča, pa se Partizan branio sa igračem manje. Pogledajte situaciju u kojoj je dobio direktan crveni karton:

Neoprezan prekršaj na sredini terena.
Izvor: YouTube/Arena sport TV
15:25

Gol Rikarda!

Ovako je najbolji strelac u aktuelnom timu Partizana doneo kapitalnu prednost crno-belima!

Prvi gol na meču u Moldaviji.
Izvor: YouTube/Arena sport TV
15:15

Prisetite se prvog meča!

Rikardo Gomeš je postigao gol, Igor Vujačić zaradio crveni karton, Mihajlo Ilić skrenuo pažnju na sebe u nastavku meča, a Aleksandar Popović bio heroj Partizanove pobede. Prisetite se kako je izgledao meč Šerifa i Partizana prethodnog četvrtka, na neutralnom terenu u Kišinjevu i bez prisustva publike.

15:00

Dobar dan!

Drugi evropski meč Partizana igra se 23. februara od 18:45 u Humskoj, a protivnik je isti kao pre nedelju dana. Preko predstavnika Moldavije - Šerifa iz Tiraspolja, crno-beli žele da se domognu osmine finala Konferencijske lige. Na gostovanju su stekli prednost, a u Beogradu će pokušati da je sačuvaju i naprave novi veliki rezultat u Evropi. Ostanite uz MONDO i pratite tekstualni prenos.

UKRATKO

  • Partizan - Šerif 1:3
  • Crno-beli ispali iz Evrope
  • Šerif u osmini finala
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije