• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL PRED CIJELOM EVROPOM - HULIGAN NAPAO SRBINA NA TERENU! Skočio na Marka, on ga oborio, UŽASNA scena u Ligi Evrope

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nezapamćeni skandal na utakmici plej-ofa Lige Evrope. Srpski reprezentativac napadnut sa leđa!

 Huligan napao Marka Dmitrovića Izvor: Profimedia

Strašna scena na utakmici PSV Ajndhoven - Sevilja! Srpski golman Marko Dmitrović, koji brani za španski tim, napadnut je sa leđa nakon što je jedan huligan uletio na teren sa kapuljačom. Srpski reprezentativac je pretrpio udarac, a onda je savladao napadača i oborio ga na zemlju, pa je tek onda intervenisalo obezbjeđenje i izvelo napadača sa terena! Gdje je bilo do tada!?

Dok se Dmitrović borio sa njim, prije redara i pripadnika obezbjeđenja do njega su dotrčali saigrači iz Sevilje, ali je on u međuvremenu uspio da neutrališe huligana i da se odbrani. Slike nezapamćenog incidenta obišle su Evropu istog trenutka i biće čudo ako PSV Ajndhoven ne bude žestoko kažnjen za ovakav incident. Poslije svega, dobro je da je Marko iz ovog napada izašao nepovrijeđen, a nije se uplašio iako nije mogao da zna da li je napadač naoružan.

Pogledajte slike ovog užasnog napada:

Marko Dmitrović (31) brani za Sevilju od 2021, kada je stigao nakon četiri godine u Eibaru. Jesenas je bio dio reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a branio je i za Alkorkon, Čarlton Atletik, Ujpešt i Crvenu zvezdu, u kojoj je ponikao. Za "A" reprezentaciju Srbije nastupio je 19 puta, a prethodno je branio gol mlade i U-19 selekcije Srbije. 

Pročitajte i ov

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC