• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema gostujućih pristalica - NEMA NI NJIH! Navijači Veleža BOJKOTUJU domaće mečeve: Čvrsto vezani za navijačke principe!

Autor Dragan Šutvić

Navijači Veleža neće biti prisutni na domaćim utakmicama - ako na njima ne budu i gostujući navijači.

 navijači veleža bojkotuju domaće utakmice  Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza BiH donijela je odluku da sve utakmice koje se budu igrale na stadionu "Rođeni" u Vrapčićima do 16. marta budu odigrane bez prisustva gostujućih navijača.

Riječ je o premijerligaškim okršajima Veleža sa Borcem (4. mart) i Zrinjskim (8. mart), kao i meču četvrtfinala Kupa BiH protiv Sloge Meridian (15. mart).

Po pitanju ove odluke, već su stigle reakcije iz Zrinjskog, a tokom večeri oglasio se Klub navijača Veleža "Red Army", istakavši da će, iz navijačke solidarnosti, bojkotovati sve naredne domaće utakmice Veleža na kojima ne bude dozvoljeno prisustvo gostujućih pristalica!

Saopštenje Veležovih navijača prenosimo u cjelosti.

"Klub navijača 'Red Army' Mostar će iz navijačke solidarnosti narednu ligašku utakmicu protiv FK Borac Banja Luka ispratiti izvan tribina stadiona Rođeni. Razlog tome je, naravno, onemogućivanje dolaska gostujućih navijača, a kao razlog tome navodi se da ne postoje uslovi za njihov prijem na stadionu.

Na ovaj način iskazujemo protivljenje tome, i generalno protivljenje fudbalu bez navijača, kako domaćih, tako i gostujućih. Ovim putem, takođe, želimo istaći da stojimo čvrsto uz ekipu i klub, i da ćemo podršku svakako iskazati na naš način, ali da isto tako stojimo čvrsto vezani za navijačke principe, kao i protiv onih kojima nije u cilju podrška i prisustvo navijača obje ekipe koje se nalaze na fudbalskom bojištu.

Mi ćemo sa ovim vidom protesta nastaviti sve dok ne budu 'stečeni uslovi' za prijem gostujućih navijača, odnosno nećemo biti prisutni na tribinama, na domaćim utakmicama koje FK Velež igra protiv klubova koji imaju organizovanu navijačku grupu, a istoj nije omogućen dolazak na naš stadion, zbog toga što nisu 'stečeni uslovi' za njihov prijem.

NAMA JE BITI IZA GOLA SVE NA SVIJETU I SA NESTRPLJENJEM SMO ČEKALI POVRATAK, ALI OPET SMO SPREMNI ODREĆI SE TOGA ZBOG NAVIJAČKE SOLIDARNOSTI I POŠTOVANJA PRINCIPA OVE SUPKULTURE.

FUDBAL SE IGRA ZBOG NAVIJAČA!", navedeno je u saopštenju.

Utakmica Velež – Borac zakazana je za subotu (4. mart) u 18.30 časova, uz prenos na TV Arena sport.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC