• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

USRED HAOSA - TORINO KUPIO RADONJIĆA!? Trener ponizio Srbina, svi su ljuti, ali moraju da ga plate...

Autor Haris Krhalić

Torino je zbog propusta morao da kupi Nemanju Radonjića, a pitanje je da li bi to sada željeli poslije svađe sa trenerom Ivanom Jurićem.

 Torino usred haosa kupio Radonjića Izvor: Profimedia

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić našao se u centru pažnje italijanske javnosti zbog toga što nije poslušao instrukcije svog trenera Ivana Jurića, pa je torinski derbi, koji je Juventus dobio 4:2, završio već poslije samo 14 minuta na terenu. Jurić ga je zamijenio i odmah je počela rasprava dvojice Balkanaca kraj aut-linije, da bi bila nastavljena i na konferenciji za medije, odnosno Instagramu - kada je u pitanju Radonjić.

Sve djeluje kao da je "puklo" između Srbina i Hrvata i da Radonjić vjerovatno više neće igrati za Torino, međutim postoji jedna "caka" zbog koje bi to možda moglo i da se promijeni u najskorije vrijeme...

Radonjić je na pozajmici iz Olimpik Marseja, ali se neće vratiti u ovaj klub. Postojala je klauzula u ugovoru po kojoj se automatski aktivira kupovina Nemanje Radonjića za dva miliona evra, tako da će Srbin postati punopravni član Torina htio to ili ne. Odnosno, htjeli to u Torinu ili ne. I upravo su zbog te klauzule o kojoj nisu razmišljali i ljuti što na kraju krajeva "nisu čitali sitna slova" ili su jednostavno zaboravili.

Nezvanično, Radonjić je postao njihov fudbaler za dva miliona evra nakon što je odigrao 20 utakmica za "bikove", dok su u Torinu mislili da bez obzira na broj nastupa - sami odlučuju da li će ga za taj novac kupiti. Ipak, propisi se moraju poštovati, tako da je pravo pitanje šta će se sada desiti sa Radonjićem.

Za sada nema naznaka da će Jurić oprostiti srpskom fudbaleru i vjerovatno ga čekaju tribine do kraja sezone, nakon čega će ga staviti na tržište, što bi mogao da bude znak za druge klubove da krenu po njega.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC