• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JA SAM UZ SVOG PREDSJEDNIKA PUTINA! Htjela ga Zvezda, a sad je napravio buru: Rusija je na pravoj strani istorije!

Autor Haris Krhalić

Artjom Dzjuba je veliki poštovalac lika i djela Vladimira Putina.

 Artjom Dzjuba podržao Putina Izvor: Profimedia/Mikhail Klimentyev/Russian Presidential Press and Information Office/TASS

Ruski reprezentativac Artjom Dzjuba, koji je bio na meti i Crvene zvezde prethodnog ljeta, podigao je veliku buru intervjuom u kome je otvoreno podržao predsjednika Rusije Vladimira Putina. Dzjuba nije pokušao da bude "politički korektan", kao brojni sportisti koji dolaze iz Rusije i koji znaju da će svako pominjanje Putina u pozitivnom kontekstu, čak i Rusije, dovesti i njih do problema, posebno u delikatnom trenutku dok traje rat u Ukrajini.

"Vjerujem u moju zemlju i veliki sam patriota. Volim Rusiju, a istorija će suditi o svemu. Ja sam uz mog predsjednika Putina. Stojim uz njega čvrsto i nikada to nisam krio. I vjerujem da će sve biti u redu", riječi su Artjoma Dzjube koje su podigle veliku buru van Rusije.

Dzjuba je rekao da će "istorija suditi ko je bio u pravu", i da je ubijeđen da je Rusija "na pravoj strani", a dodaje da kada govori na ovu temu ne misli samo na vojni sukob sa Ukrajinom, nego na širu sliku koja se tiče i LGBT prava.

"Izuzetno sam srećan što živim u zemlji u kojoj postoje muškarac i žena, otac i majka. Nema svakakvih neshvatljivih stvari oko abortusa, polova, nema takvih mitskih stvorenja kao što su binarne osobe bez polova itd. Jako sam ponosan zbog toga što ne dozvoljavamo takve stvari. U našoj zemlji su oduvijek bili i zauvijek će biti samo muškarac i žena. Roditelji su samo otac i majka. Ne bih da odem predaleko, ali uopšte mi se ne sviđa šta se dešava u svijetu”, naglasio je korpulentni napadač koji je najbolje dane karijere proveo u Zenitu.

Artjom Dzjuba je inače ljetos, poslije kontakata sa Crvenom zvezdom, otišao u Adana Demirspor u kom je ostao samo četiri mjeseca. Poslije raskida ugovora, vratio se ekspresno u Rusiju i potpisao za Lokomotivu iz Moskve, a nije htio u Zenit gdje mu sad smetaju stranci. "Klub se pretvorio u Zenit Sao Paolo ili Zenit Rio de Žaneiro. Mislim da to nije ispravno, iako nemam ništa protiv stranaca, samo bi taj klub trebalo da bude kičma Rusije".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC