• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plesao s majkom, bio "sin iz snova", a sad OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Poznatog fudbalera PSŽ-a ostavila i žena ljepotica?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ašraf Hakimi našao se u centru skandala pošto ga je jedna djevojka optužila za silovanje i to dok je supruga bila sa djecom na odmoru u Dubaiju.

 Žena ostavila Ašrafa Hakimija nakon skandala Izvor: Profimedia

Marokanski fudbaler Ašraf Hakimi raznježio je svijet kada je na Svjetskom prvenstvu u Kataru pobjede svoje reprezentacije slavio sa svojom majkom. Prvo je nju pogledom tražio na tribinama, plesao je sa njom i svima je djelovalo da se radi o uzornom sinu, međutim izgleda da to nije baš tako...

Hakimi je u ponedjeljak, uoči dodjele FIFA nagrada u Parizu, gdje je očekivano izabran u najbolji tim godine, optužen za silovanje. Odmah je demantovao ove navode, međutim njegova supruga Hiba Abuk, inače poznata španska glumica, ne vjeruje u njegovu verziju priče. "Marka" prenosi da je Abuk odlučila da odmah prekine vezu sa fudbalerom i zato nije bila u Parizu, odnosno čak je zatražila i razvod.

Navodno, njihova veza je već neko vrijeme u krizi i nisu na "istim talasnim dužinama", a optužba za silovanje je bila kap koja je prelila čašu. Nezvanično, tužioci u Francuskoj su već otvorili istragu poslije navodne prijave silovanja. Njega je prijavila 24-godišnja žena da ju je Hakimi silovao u svojoj kući u predgrađu Pariza 25. februara. Navodno, počeli su da se dopisuju sredinom januara preko Instagrama, a potom je oženjeni Marokanac želio više.


Kako prenose mediji, pozvao je ovu djevojku u svoj dom i prvo je poljubio u usta, podigao joj odeću i poljubio grudi, uprkos njenim protestima, a zatim je i penetrirao u nju bez pristanka. Neimenovana žena je pobjegla kući i nakon nekoliko dana prijavila silovanje u policijskoj stanici, ali iako nije podigla tužbu - to je učinilo tužilaštvo. Tokom tog vikenda je bio sam kod kuće jer je njegova supruga Hiba bila u Dubaiju sa njihovih dvoje djece na odmoru, da bi navodno nakon saznanja da se desilo silovanje - odlučila da ostavi fudbalera Pari Sen Žermena.

Inače, Hiba Abuk je 12 godina starija od Hakimija i poznata je po brojnim ulogama u TV serijama u Španiji. Tokom Svjetskog prvenstva u Maroku bila je nezadovoljna što je njen suprug bio tako prisan sa majkom i što nije prvo prišao njoj nakon velikog uspjeha Maroka, tima koji je bio četvrti na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC