• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najljepša scena Mundijala: Heroj izveo majku na teren, pa zaplesao sa njom

Autor Haris Krhalić

Jedan od najboljih igrača Maroka Sofijan Bufal oduševio je fudbalski svijet reakcijom nakon meča.

 Sofijan Bufal zaplesao sa majkom na terenu Izvor: Twitter/ZAJD01/printscreen

Marokanci su hit Svjetskog prvenstva - bili su prvi u grupi sa Hrvatskom i Belgijom, zatim izbacili Španiju i Portugal u četvrtfinalu, a sada planiraju i spektakularan prolaz u finale preko Francuske. I ovako su ispisali istoriju, prva su zemlja iz Afrike, ali i prva zemlja arapskog svijeta koja igra polufinale mundijala. Taj uspjeh trebalo je proslaviti, a posebno dirljiva bila je scena u kojoj se našao fantastični Sofijan Bufal (29).

Momak koji cijeli turnir igra daleko iznad očekivanja najavio je nekoliko mjeseci ranije da će njegov tim biti hit. Sada, kada jesu hit, on je u centru pažnje zbog plesa sa svojom majkom. Nakon velikog trijumfa nad Portugalcima Sofijan je majku Zubidu izveo na teren stadiona u Kataru, a tamo su zaplesali kako bi proslavili trijumf!

Kao i većina fudbalera iz Afrike, Sofijan Bufal ima tešku životnu priču. Rođen je u Parizu, a njegov otac vratio se u Maroko kada je Sofijan imao samo tri godine. Samohrana majka odgajila je troje djece, a prvotimac Anžea koji je svojevremeno igrao i za Sautempton ne zaboravlja koliko je bila posvećena njegovom vaspitavanju. Tako je najstao jedan od najemotivnijih trenutaka na Mundijalu u Kataru. Pogledajte kako su proslavili veliku pobjedu:

Podsjećamo, reprezentacija Maroka igraće u polufinalu Mundijala protiv Francuske i nema sumnje da će na tom meču dati sve od sebe. Poseban motiv biće istorija koja ih povezuje, ali i šansa za Marokance da se prvi put u karijerama nađu u finalu velikog takmičenja. Meč Francuska - Maroko na programu je u srijedu, 14. decembra.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC