• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kao Mijatović, kao Bekam... kao Hari Kejn!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte momenat koji će obilježiti Svjetsko prvenstvo za Engleze.

 promašaj Hari Kejn na Engleska - Francuska Izvor: YouTube/TV Arena sport Premium

Hari Kejn promašio je penal za izjednačenje u četvrtfinalu Engleske i Francuske i tako postao jedan od tragičara Svjetskog prvenstva u Kataru.

Najbolji napadač Ostrvljana prethodno je rutinski iskoristio jedanaesterac i izjednačio na 1:1, ali je u trenutku odluke, u 84. minutu, šutirao snažno i prebacio prečku. Njegov saigrač iz Totenhema, golman Ugo Loris, ispratio je kako ga lopta prelijeće, a mnogi su primijetili kako je najbolji francuski fudbaler Kilijan Mbape proslavio ovaj gol.

Hari Kejn
Izvor: YouTube/TV Arena sport

Nekadašnji kapiten Engleske Dejvid Bekam sedeo je na tribinama i nije mogao da gleda kako Kejn izvodi penal odluke. Kao da je u strahu pomislio i na svoj promašeni penal u prvoj penal-seriji četvrtfinala Evropskog prvenstva 2004, protiv Portugala, kada je šutirao prvi i takođe prebacio gol. Bio je to uvod u poraz "Gordog Albiona", a na istom turniru nije realizovao ni penal protiv tima koji je večeras gledao - Francuske


Naravno, navijačima srpske reprezentacije svaki promašaj previsokim udarcem na važnoj utakmici "vraća film" na 1998. i posljednju nokaut utakmicu koju je srpski tim igrao na Svetskom prvenstvu. Nije potrebno previše podsjećanja na to da je Predrag Mijatović u osmini finala protiv Holandije šutirao snažnom, "punom" i pogodio prečku, poslije koje je tadašnja Jugoslavija ispala i više se nikad nije vratila u eliminacije Mundijala. Ni 24 godine kasnije, ove jeseni, u Kataru Srbija nije uspjela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC