• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Pres konferencija FK Partizan pred vječiti derbi Igor Duljaj
 Pres konferencija FK Partizan pred vječiti derbi Igor Duljaj

OBEĆAVAM, NEĆEMO BITI PODREĐENI! Prvo obraćanje Duljaja u Partizanu: Ne nosimo bijelu zastavicu na Marakanu!

Igor Duljaj je prvi put u ulozi trenera Partizana govorio pred medijima i obratio se uoči "vječitog" derbija koji nas čeka u petak.

 Pres konferencija FK Partizan pred vječiti derbi Igor Duljaj Izvor: Youtube/FK Partizan Beograd /screenshot

Novi šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj obratio se danas medijima, prvi put po stupanju na dužnost. Duljaj je istakao da jedva čeka "vječiti" derbi protiv Crvene zvezde (petak, 19.00) i da obećava navijačima da njegova ekipa neće biti u podređenom položaju na stadionu "Rajko MItić". Novi trener crno-bijelih je naznačio da u goste ne odlaze sa bijelom zastavicom, a nada se da će rezultat biti povoljan za crno-bijele.

Kompletno obraćanje novog trenera Partizana pronađite klikom na karticu "razvoj događaja". 

12:22

Konferencija za medije Igora Duljaja i Slobodana Uroševića je završena, ispod možete da pročitate sve odgovore na novinarska pitanja. Podsetimo, "večiti" derbi Partizana i Crvene zvezde igra se u petak od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

12:21

Srna će navijati za Partizan!

"Darijo Srna je preneo moj intervju Rinatu Ahmetovu i on mi je rekao da me pozdravi. Ja sam rekao da bih uzeo gazdu kluba iz Šahtjora i preneo ga u Partizan. Imamo puno pozdrava od Srne i imaćemo još jednog navijača, svi iz Šahtjora su rekli da će pratiti sutrašnju utakmicu", rekao je Duljaj.

12:21

Bolje nemate!

"Navijači nam znače i daju nam vetar u leđa, to što skandiraju neke stvari - to je njihovo. Svako ima pravo da iskaže vid nezadovoljstva, ali mislim da u ovom trenutku je najbolje da se pruži podrška i igračima. Trenutno, bolje nemaju, da se tako izrazim. Možemo samo zajedno da izađemo iz ovoga. Negativni komentari neće pomoći, štaviše odmoći će nam. Apelujem na to da budu uz tim, pa na kraju ćemo videti gde smo i šta smo", rekao je Urošević.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

12:17

Samo sebe da gledamo!

"Znamo da Zvezda ima kvalitetne igrače koji mogu jednim potezom da reše utakmicu. Moramo da obratimo pažnju na mnogo stvari. Dobri su kao tim, imaju i pojedince, najvažnije je da gledamo nas i da se baziramo na našoj igri...", poručio je Urošević.

12:16

Đokić posmatrač suđenja?

"Fudbal kao fudbal treba da bude ogledalo društva. Ono što sigurno neću komentarisati je suđenje... Svi smo ljudi i svi grešimo. Od mene nećete čuti komentare o tome. Neću i ne mogu da vršim pritisak, da skačem i vrištim, neka bude sve na savesti onome ko vodi utakmicu. Nadam se da će biti onako kako i dolikuje", rekao je novi trener Partizana.

12:15

Ništa od tri štopera!

"Zvezda ima odličan tim i mogu da obećam da ću učiniti sve da ne budemo u podređenom položaju. Hoćemo od prvog minuta da krenemo agresivno", rekao je Duljaj i potom prokomentarisao da li je moguće da igraju sa trojicom štopera: "Ne".

"Da li bih bio zadovoljan bodom? Najvažnije je da daju sve od sebe".

12:13

"Dajte nam podršku!"

"Utakmica sa Mladosti? Dogodi se to... Naišao je loš period, malo je i do samopouzdanja, a sada možemo da suzbijemo redove i imamo samo nas i samo mi možemo da se izvadimo iz ovoga, kao što smo se i mi uvalili. Možemo da idemo samo napred i ovo što je bilo ne sme da se ponavlja. Verujem u tim i dokazali smo da možemo da pobeđujemo i dobre ekipe, pa se dese utakmice gde sve prospemo i padne u zaborav. Želeo bih samo da svi daju podršku klubu i igračima, da ne bude negativnih komentara, samo zajedno možemo da izađemo iz toga", kazao je kapiten Partizana.

12:11

Kako će igrati Partizan?

"Igraćemo isto, teško je promeniti nešto u dva dana, moguće su neke korekcije, ali derbi je sam po sebi specifičan i tu ide naboj. Zaborave se taktički zadaci, tu su emocije, publika, biće tu mnogo borbe. Najvažnije je da svaki igrač ujutru kada ustane, i ja sa njima, da se pogledamo i kažemo da li smo dali sve od sebe ili ne", kazao je bez taktičkih detaljisanja Igor Duljaj.

12:10

Srce je reklo da!

"Mnogi mi pišu da mi čestitaju na hrabrosti što sam u najgorem trenutku preuzeo ekipu... Rekao sam, razum je govorio ne, a srce da. Znam da je mnogo teško i to je prirodno", rekao je Duljaj.

Izvor: YouTube/FK Partizan Belgrade

12:09

Šta se desilo protiv Napretka?

"Mediji su preneli da je bilo konflikta, jednostavno navijači su tražili da dođe cela ekipa. Bili su već u svlačionici, otišao sam do njih, ako je moj konflikt to što sam rekao i upitao gospodina, onda... Mislim da bi ekipa bila ispraćena aplauzom sa stadiona. Nije bilo nikakve svađe i snimak postoji. Moja jedina rečenica je bila upitna i mislim da je to bilo dovoljno", rekao je Urošević.

12:07

"Pamtim svoj prvi derbi i po dobrom i po lošem. Loše jer je ugašen jedan mladi život. Pričam to zato što bih voleo sutra sve u redu da protekne, mi smo ogledalo... Tek ću sutra znati kakav je osećaj kada budem sutra izašao na teren", rekao je Duljaj.

12:07

Govor? Kakav govor?

"Ako ovo nije motivacija, ne znam kakav govor može da pomogne? Sve što se dogodilo uoči utakmice je dovoljan motiv za nas", rekao je Slobodan Urošević o motivacionom govoru.

12:06

Verujem igračima!

"Svesni su da šta god im kažem, može da im pomogne i odmogne. Iskusni su momci, nemam ja ništa njima posebno da kažem. Ja im verujem i to je najvažnije. Tu smo da napredujemo jedni sa drugima", rekao je Duljaj i rekao je da se sve dogovorilo jako brzo, kao i inače u igračkoj karijeri kada je dolazio u Partizan i Šahtjor.

"Znam ko sam i šta sam, pričaće neiskusan trener, sutra je utakmica, pa ćemo da vidimo".

Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/Screenshot

12:03

To je pravi trenutak!

"Čujem razna mišljenja da dolazi u lošem trenutku, a ja sam kontra mišljenja. Ovo je prilika da izađemo iz krize. Imamo 90 minuta to da uradimo", rekao je kapiten crno-belih Slobodan Urošević.

12:03

Bez bele zastavice!

"Znate da se sve brzo dogodilo. Odradio sam dva treninga sa prvim timom i olakšavajuća okolnost za mene je što sam bio tu par godina i znam ih. Nema potrebe da se upoznajemo. Biće izuzetno teško, kažu nemaš šta da izgubiš, a ja se ne slažem - može mnogo da se izgubi i dobije. Zvezda je favorit, igra na svom terenu, a ja sam uvek poštovao protivnika bez obzira na ime. Isto tako poštujem i svoj tim. Verujem u njih, pričaju o šok-terapiji, nekada deluje i nekada ne, ali daleko od toga da idemo da dignemo belu zastavicu, ali su oni lideri i mi ćemo probati da pokažemo šta znamo", rekao je Igor Duljaj.

"Pokazao je Partizan da ume da igra fudbal i da se nosi sa boljim rivalima kao što je Keln, tako da verujem u momke".

Izvor: Youtube/FK Partizan/printscreen

11:44

Tomić veruje u Duljaja!

Bivši fudbaler Partizana Đorđe Tomić, koji Igora Duljaja dobro poznaje i iz njegovih igračkih dana u Humskoj, dao je podršku mladom treneru u intervjuu za MONDO.

"Duljaj je bio bolji igrač nego što mnogi misle ili pamte. Uostalom, on i Albert Nađ igrali su zajedno 2003. kad smo ušli u Ligu šampiona i uz Jokanovića i Brnovića njih dvojicu stavljam među nekoliko najboljih igrača na toj poziciji. Isto tako je 'pojeo' i Švajcarce u dresu reprezentacije. Naravno, da nije bio to što je bio, ne bi bio u Šahtjoru i ostavio tako dubok trag"", kazao je između ostalog Tomić.

Izvor: MN PRESS

11:42

Šta čeka Duljaja u Partizanu?

Igračka legenda Partizana, dobro poznata i po mečevima u Ligi šampiona, posebno sa onim protiv Real Madrida kada je "uštopovao" Zinedina Zidana, imaće vrlo težak zadatak. Partizan je ispao iz Kupa još jesenas, prethodne nedelje je završio i evropsku odiseju, dok je pitanje da li su još u trci za šampionsku titulu. Razlika je velikih 13 bodova i u ovom trenutku je i drugo mesto čak ugroženo.

Duljaj nije imao mnogo vremena da radi sa ekipom, ali bi šok-terapija mogla da pomogne Partizanu.

Izvor: ATA Images/Dušan Milenković

11:40

Dobro došli u MONDO live!

Novi trener Partizana Igor Duljaj obratiće se danas novinarima, po prvi put od stupanja na novu dužnost. Duljaj je promovisan u ponedeljak, nakon ostavke Gordana Petrića, a već na samom startu će imati najteži mogući zadatak. Partizan u petak od 19 časova igra protiv Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić", pa će to biti prilika da crno-beli makar smanje prednost od 13 bodova.

Ostanite uz MONDO, pratićemo uživo obraćanje Igora Duljaja. Tačno u podne!

Izvor: MN PRESS

UKRATKO

učitaj još +

UKRATKO

učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije