• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Srećan sam zbog Nejmarove povrede, više ne mogu da ga gledam": Svjetski šampion udario po Brazilcu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Žestok udarac na Brazilca koji do kraja sezone neće moći da nastupi za PSŽ.

 Kristof Dugari srećan što se povrijedio Nejmar Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

PSŽ je u velikim problemima - u Minhenu će morati da nadoknade zaostatak od jednog gola i eliminišu Bajern iz ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona, ali će na taj put krenuti bez Nejmara koji je završio sezonu. Povreda Brazilca teža je nego što se očekivalo, pa jedan od najboljih igrača na svijetu neće moći da pomogne timu sve do kraja sezone.

To je katastrofalna vijest za navijače tima iz Pariza. Oni su se nadali da bi Nejmar mogao da bude ključan čovjek u pohodu na "ušati" pehar u elitnom evropskom takmičenju i sada su razočarani, ali njihovo mišljenje ne dijeli nekadašnji reprezentativac. Kristof Dugari, svojevremeno napadač Francuske u jednoj od njihovih najboljih generacija, tvrdi da je povreda Nejmara dobra vijest za klub!

"Srećan sam zbog PSŽ-a što se Nejmar povrijedio! Smatram ovo nevjerovatnom šansom za Kristofa Galtijea, u jednom trenutku bi morao da pokaže hrabrosti i preseli Nejmara na klupu, jer bi to bilo jedino rješenje. Razlog: ekipa je uravnotežena kad ima petoricu iza lopte i dvojicu napadača kakvi su Mbape i Mesi", izjavio je Kristof Dugari.

Bivši napadač Bordoa i Olimpika iz Marseja nise tu zaustavio već je nastavio sa omalovažavanjem Brazilca. Istakao je kako ne podnosi Nejmara i kako uopšte ne želi da gleda utakmice u kojima je nekadašnji ofanzivac Santosa i Barselone na terenu...

"Više ne mogu da ga gledam. Ne mogu da ga podnesem! Nerviraju me čak i njegovi driblinzi, njegov stav. Umorio sam se od njega i ne želim više da ga vidim na terenu. Bez Nejmara, PSŽ će vjerovatno igrati nešto povučenije i na kontranapade. Ova ekipa nije u stanju da kontroliše utkamice kad izgubi posed, trojica napadača ne vraćaju se u odbrani i onda je tim u opasnosti. Zato i prima veliki broj golova", dodao je nekadašnji reprezentativac Francuske.

Podsjećamo, Kristof Dugari je u seniorski fudbal ušao u ekipi Bordoa, sa kojom je u prvom mandatu osvojio Intertoto kup, a u drugom Liga kup u Francuskoj. Karijera ga je preko Milana, Barselone i Olimpik Marseja ponovo odvela u Bordo, gdje se kratko zadržao prije odlaska u Birmingem i zatim u Katar SC. Sa reprezentacijom Francuske osvojio je Svjetsko prvenstvo 1998. godine, Evropsko prvenstvo dvije godine kasnije i Kup konfederacija 2001. godine. Ukupno osam godina bio je reprezentativac i za to vrijeme je nastupio na 55 mečeva uz skroman učinak od samo osam golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC