• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahovićeva djevojka poručila: "Fiorentina je pokušavala da ga sahrani"! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Djevojka Dušana Vlahovića govorila je o transferu Dušana Vlahovića u Juventus i prijetnjama koje je srpski napadač dobijao od navijača Fiorentine.

 Djevojka Dušana Vlahovića je mis Italije Karolina Stramare Izvor: Instagram/carolinastramare_/Screenshot/MN Press

Srpski napadač Dušan Vlahović nije u sjajnoj formi ove sezone u Juventusu. Mučile su ga povrede, muči ga loša igra njegovog tima, a na sve to trpi najveći pritisak i stalno se potencira njegov odlazak. Jasno je da ga to pogađa i sada se tim povodom oglasila njegova djevojka Karolina Stramara. Interesantno je da se dugo i spekulisalo da li su njih dvoje uopšte u vezi, ali poslije njenog intervjua za torinski "Tutosport", oko toga više nema dileme.

"Lejdi Vlahović", kako je zovu italijanski mediji, bijesna je zbog načina na koji novinari pišu o srpskom napadaču koji je postao pogodna meta nakon dolaska iz Fiorentine prošle zime u transferu vrijednom 80 miliona evra. To je praktično postala "afera" u Italiji, ali Karolina dodaje da svaki fudbaler "ima takav period karijere".

"Imao je velike uspjehe u Firenci, a kada je stigao u Juventus, počeo je da živi novu, drugačiju stvarnost, koju vjerovatno nije ni očekivao. Preko noći se našao u Torinu igrajući za Juventus. Život mu se okrenuo naglavačke. Vidjela sam promjenu za nekoliko dana. Odveli su ga iz Firence i došao je u Torino kod navijača Juventusa. Fiorentina je zbog toga pokušavala da ga 'sahrani'", navela je Karolina Stramare koja dobro zna da su navijači "ljubičastih" teško podnijeli transfer, a čini se da je isti slučaj i sa predsjednikom Fiorentine koji ga "pljuje" kad stigne.

Mis Italije za 2019. godinu, za koju se inače tokom prošle godine spekulisalo da ima drugog dečka pored Vlahovića, govorila je i o povredi srpskog napadača koja ga već duže vrijeme muči. Uoči Svjetskog prvenstva u Kataru doživio je povredu prepona zbog koje nije mogao da pruži najbolje partije za Srbiju, a tek nedavno se vratio na teren.

"Uvijek želi da pruži više jer je Srbin, čvrst je u tome. Mnogo mu je stalo do Juventusa. Uvijek sam mu zavidjela na više načina. Zavidim na njegovoj koncentraciji, njegovoj želji da postigne svoj cilj na poslu. Veoma je zahvalan na onome što je postigao. Juventus želi da to iskoristi", zaključila je Karolina Stramare koja je praktično ovim intervjuom potvrdila njihovu vezu koja po nekim procjenama traje skoro godinu dana.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC