• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POZNATI BRAZILAC U BJEKSTVU! Osuđen na devet godina zatvora zbog silovanja

Autor Haris Krhalić

Slavni fudbaler Robinjo je osuđen na 9 godina robije zbog incidenta koji se desio 2013.

 Robinjo se nalazi u bjekstvu Izvor: Profimedia/AFP PHOTO ANTONIO SCORZA

Nekadašnji igrač Real Madrida i brazilske reprezentacije Robinjo, osuđen je na devet godina zatvora zbog silovanja djevojke iz Albanije u noćnom klubu. Presuda je donesena u Italiji, a Robinjo se nalazi u Brazilu koji nema praksu da izručuje svoje državljane koji su osuđeni u drugim zemljama, pod uslovom da ne napušta Brazil. Sada mnogi tvrde da je nestao, nakon riječi advokata silovane djevojke da će pokušati sve da uradi kako bi Robinjo odslužio svoju kaznu.

Robinjo više nema prava na žalbu koju je već ulagao više puta, ali su sve odbijene i on će kad tad morati da bude priveden pravdi. Kazna stupa na snagu odmah i pravosnažna je.On je takođe bio optužen i za silovanje dok je bio član Mančester Sitija 2009. godine. Zajedno sa njim osuđen je i njegov prijatelj Rikardo Falko zbog saučesništva u silovanju. Sud je donio odluku još prije pet godina, ali se kazna prolongirala zbog žalbi koje je ulagao Robinjo.

Silovanje za koje je kažnjen se desilo 2013. u jednom milanskom noćnom klubu, osuđeni su samo Robinjo i Falko dok je tu učestvovalo još četvorica silovatelja. Bivši fudbaler je bio na rođendanskoj žurci, a žrtva ga je privatno poznavala i sjela sa njim za sto sa drugaricama, nakon što su one otišle, Robinjo je odvezao suprugu kući vratio se na žurku, gdje su napili djevojku i ona više nije bila u stanju da se odupre napadima.

Robinjo je prve fudbalske korake načinio u Santosu nakon kog je uslijedio veliki transfer u Real Madrid, poslije je branio boje Mančester Sitija i Milana. Pred kraj karijere je dosta opao s formom, pa je tako ređao klubove u Kini, Turskoj i Brazilu. Karijeru je završio u matičnom Santosu 2020. gdine zbog presude koja je donesena.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC