• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN IMA JEDAN CILJ - LIGU ŠAMPIONA! Duljaj zna recept za uspjeh: "Naučio sam da se borim, ćutim i radim!"

Autor Haris Krhalić

Igor Duljaj pričao je o situaciji o Partizanu, Ligi šampiona, rezultatskoj krizi, mečevima koji slijede...

 Igor Duljaj Partizan izjave Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Igor Duljaj prihvatio je poziv i sjeo na užarenu klupu Partizana u momentima kada je klub u velikoj rezultatskoj krizi. Debitovao je porazom u derbiju, pa je u Humskoj Kolubara odnijela bod i onda je prvi trijumf upisao u Lučanima protiv Mladosti. Sada ima 18 poena manje od Crvene zvezde i jasno je da je glavni cilj kluba da odbrani drugo mjesto u preostalom dijelu sezone.

Uprkos svim tim dešavanjima nekadašnji igrač, a sada šef struke Partizana uvjeren je da će sve doći na svoje. "Borba! Naučio sam kroz život da se borim, ćutim, radim i čekam da se taj rad isplati. Treba svi da se okupimo, i ljudi iz kluba, i treneri, i svi oni koji vole i poštuju klub, da vidimo koja je neophodna strategija i šta nam je potrebno da bismo se borili za prvo mjesto", započeo je Duljaj razgovor za Partizanov podkast.

Prvo mjesto donosi direktan plasman u Ligu šampiona, drugo vodi u kvalifikacije u elitno takmičenje. Ekipi prijete tim iz TSC i Čukarički. "To su dva odlična kluba, Lazetić će napraviti mnogo dobru karijeru u to ne sumnjam. Naravno da je san svakog igrača da igra Ligu Šampiona ali prvo treba odraditi posao u domaćem prvenstvu i obezbijediti kvalifikacije za istu."

Pričao je i o mladim i talentovanim igračima, sa nekima od njih sarađivao je u Teleoptiku. "Baždar i Ilić su talentovani igrači, imaju dosta prostora za napredak. Moraju da shvate da su tek napravili prvi korak. Sa mladim igračima mora da se priča. Imao sam i ja periode kada odigram dobru utakmicu pa mislim da sam sve u životu uradio, onda dođe neko stariji i objasni ti da ništa nisi postigao. Mladi igrači moraju mnogo više da rade od drugih ako žele napredak."

Na kraju se obratio navijačima. "Partizan je jedna velika familija, jedna velika porodica, uvijek trošim energiju na stvari na koje mogu da utičem. Trenutno mogu da utičem na svoju djecu i njihove drugove. Jedan navijač više mnogo znači! Ne treba mene niko da podrži, podržite klub sa velikom tradicijom! Imena su manje važna, apostrofiram Partizan je veliki klub sa velikom tradicijom, i bio, i jeste, i biće", zaključio je Duljaj.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC