• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sa Zvezdom osvojio sve, a Špancima otkrio razliku između sebe i Figa: Rade to i drugi, samo se ja nikad nisam krio!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Robert Prosinečki nikad nije krio svoje poroke, a sada je otkrio da slične stvari rade i ostali igrači na najvišem nivou.

 Robert Prosinečki o prelasku iz Reala u Barselonu i porocima Izvor: MN PRESS

Robert Prosinečki je sa Crvenom zvezdom osvojio sve što se moglo osvojiti, a kasnije ga je karijera vodila u Španiju gdje je jedan od retkih igrača koji su nastupali za oba španska fudbalska velikana. Prvo je 1991. godine otišao u Real Madrid, a nakon pozajmice u Ovijedu našao se u Barseloni 1995. Upravo je taj Ovijedo bio zaslužan što njegov prelazak iz redova jednog u redove drugog velikana nije bio toliko kontroverzan kao neki kasniji. 

"Moj transfer nije bio toliko kontroverzan kao što je bio onaj Luisa Figa jer sam iz Reala prvo otišao u Ovijedo, a tek onda u Barselonu. Povrede su me spriječile da igram onako kako sam htio, ali ostao sam prijatelj s igračima iz obje ekipe", rekao je Prosinečki.

Osim po fantastičnom pregledu igre i majstorijama na terenu "Veliki Žuti" ostao je upamćen i po svom prilično nesportskom životu koji je vodio tokom cijele fudbalske karijere. Ipak, sada kaže da ni drugi fudbaleri nisu bili mnogo bolji, ali da se samo on nije krio!

"Mnogi igrači iz oba tima su pušili cigarete. Jedino ja se nisam nikad krio", priznao je popularni Robi. On je u karijeri odigrao 74 utakmice za Real Madrid, 26 za Barselonu. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC