• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi reprezentativac Srbije upropastio dan Ibrahimoviću: Zlatan slavio rekord, a Lazar pravio majstorije! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Pogledajte sjajan potez Lazara Samardžića prije gola Udinezea protiv Milana.

 Lazar Samardžić asistencija protiv Milana Izvor: Profimedia/Independent Photo Agency/Alamy Live News

Novi reprezentativac Srbije Lazar Samardžić našao se na skraćenom spisku selektora Dragana Stojkovića za predstojeće obaveze "orlova" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024, a dva dana pred okupljanje u Staroj Pazovi pokazao je da se nisu bez razloga "otimali" sa Nijemcima za njega. U pobjedi Udineza nad Milanom od 3:1, Lazar Samardžić je ostavio ponovo sjajan utisak i jedan je od zaslužnijih za veliku pobjedu nad četvrtfinalistom Lige šampiona.

Samardžić je na terenu proveo 73 minuta, a direktno je učestvovao u pogotku Roberta Pereire već na samom startu duela. Argentinac je pogodio poslije osam minuta fudbala na "Dačija areni" za vođstvo crno-bijelih, ali je prethodno sve pripremio Lazar Samardžić i šteta je što i sam nije završio akciju.

Mladi reprezentativac Srbije je osvojio loptu na sredini igrališta, potom je povukao do kaznenog prostora Milana, uspio da prevari rivala, a taman kada je djelovalo da će izgubiti kontrolu - na nju je natrčao Pereira i savladao Manjana. Malo je reći da su tribine u tom trenutku eksplodirale, ali se ispostavilo da će to učiniti još dva puta do kraja utakmice, u kojoj su došli do tri boda i ponovo se uključili u borbu za mjesto koje vodi u Evropu, makar u Konferencijsku ligu koja je sedam bodova daleko.

Interesantno, Udineze je "pokvario" slavljeničko veče Zlatana Ibrahimovića koji je u četvrtom minutu nadoknade iz penala došao do gola i postao najstariji strijelac u istoriji Serije A (41 godina i pet mjeseci), pošto su Beto i Eizibue donijeli pobjedu Udinezeu.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC