• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija se oglasila o privođenju predsjednika fudbalskog saveza tzv. Kosova: Sve su otkrili, Ademi mora opet u stanicu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Predsjednik FS takozvanog "Kosova" Agim Ademi će ponovo morati da daje iskaze i dio je istrage, javili su istražni organi.

 Predsjednik FS tzv Kosova Agim Ademi nije uhapšen nego na razgovoru u policiji Izvor: Profimedia

Nakon što je priveden predsjednik Fudbalskog saveza takozvanog "Kosova" Agim Ademi oglasila se i policija! Organi reda tzv. države "Kosovo" su izdali zvanično saopštenje povodom privođenja nekadašnjeg fudbalera koji je na mjesto predsjednika fudbalskog saveza zamijenio Fadilja Vokrija. 

Iako je Ademi prošle nedjelje proglašen nevinim po optužnici kojom se od 2012. godine i prema kojoj je prvobitno trebalo da ide devet mjeseci u zatvor ipak je morao na razgovor u policiju. Ipak, demantovano je da je uhapšen. 

"Kosovska policija je u popodnevnim časovima u policijskoj stanici razgovarala sa čelnikom Fudbalskog saveza Kosova koji je po nalogu tužioca pušten nakon razgovora. Pisanja medija o potencijalnom hapšenju predsjednika Fudbalskog saveza Kosova nisu tačna i nema naloga za njegovo hapšenje, kao što su neki tvrdili. On ima poziv i da se sutradan pojavi u policiji Sve ostale radnje biće preduzete u koordinaciji sa organima pravde", navedeno je u kratkom saopštenju policije takozvane države "Kosovo". 

Agim Ademi se fudbalom bavio od 1975. do 1988. godine i karijeru je proveo u FK Priština, a nakon što je dugo bio potpredsjednik fudbalskog saveza nakon smrti Fadilja Vokrija preuzeo je čelnu funkciju. 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC