• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITROV SAIGRAČ POCIJEPAO ODBRANU "KOSOVA": Podjela bodova Tel Avivu (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Da VAR tehnologija nije poništila gol "Kosova" za 2:0, možda bi došli do tri boda, ovako su strepili do posljednje trenutka i za jedan.

 Izrael Kosovo kvalifikacije za Evropsko prvenstvo Izvor: Profimedia

Fudbalska reprezentacija "Kosova" angažovala je legendarnog francuskog fudbalera Alana Žiresa za selektora i ima ambicije da se plasira na Evropsko prvenstvo 2024. godine, a već na startu kvalifikacija pokazali su da ne prijete bez razloga. Na gostovanju Izraelu u Tel Avivu vodili su 2:0, da bi im VAR tehnologija poništila drugi pogodak, a samo nekoliko minuta kasnije domaćin je izjednačio i postavio konačnih 1:1.

"Kosovo" je došlo u vođstvo u 36. minutu nakon prodora Milota Rašice nakon kog je izraelski defanzivac Dasa preusmjerio loptu u svoju mrežu, a zatim je Rašica u 49. postigao i pogodak koji je poništen. Taman kada se činilo da "Kosovo" ima terensku inicijativu, uslijedio je šok za goste i to poslije fantastičnog prodora Manora Salomona.

Saigrač srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića u Fulamu je "pocijepao" odbranu "Kosova" i nanizao nekoliko igrača svojim driblinzima. Potom je odložio loptu za Pereca, a njegov šut završio je iza leđa Murića u 56. minutu. Pogledajte majstorski potez Solomona koji je potom "razmrdao" Izraelce poslije kog su igrali daleko bolji fudbal, međutim nisu uspjeli da naprave potpuni preokret i da dođu do tri boda na startu kvalifikacija za EP.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC