• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NESTVARNE SCENE U PODGORICI: NAVIJAČI ČEKALI SRPSKE FUDBALERE! Ono što su im priredili u Crnoj Gori se ne pamti (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Navijači su se sjatili ispred hotela u Podgorici u kome je odsjela reprezentacija Srbije i pozdravili su ih nakon pobjede nad Crnom Gorom.

 Navijači dočekali fudbalere Srbije ispred hotela Izvor: mondo.me

Fudbalska reprezentacija Srbije pobijedila je Crnu Goru u Podgorici 2:0 (0:0) golovima dvostrukog strijelca Dušana Vlahovića i tako je napravila veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo. Poslije dva meča kvalifikacija, Srbija ima maksimalan učinak od šest bodova bez primljenog gola, a ono što posebno raduje je što se vraća i vjera navijača koja je nestala nakon vrlo slabog izdanja na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Više hiljada djece bodrilo je "orlove" u beogradskom meču protiv Litvanije (2:0), dok se ista slika prelila i na Crnu Goru. Naši fudbaleri imali su doček kao da su kod svoje kuće u Podgorici, dok su iste scene viđene i po završetku utakmice kada su se uputili u hotel "Hliton" u kome su bili smješteni.

A tamo, stotine navijača, mahom najmlađih, koji su uprkos niskim temperaturama u kasnim večernjim satima odlučili da dočekaju svoje heroje nakon velike pobjede nad Crnom Gorom. Čekali su da se pojavi autobus sa fudbalerima koji su donijeli nova tri boda "orlovima", pa su ih aplauzima ispratili, a nažalost nije bilo prostora da se više zadržavaju usljed vrlo rigoroznih propisa UEFA, kao i zbog dobro poznatog straha od širenja korona virusa pred povratak u klubove.

Zaista, ne pamti se kada je naša reprezentacija bila ljepše dočekana na nekom gostovanju, a da to nije u pitanju neko veliko takmičenje poput Svjetskog prvenstva u Kataru gde su ih bodrili i ispred hotela. Pogledajte kako je to izgledalo u Podgorici:

Pogledajte

01:14
Doček srpskih fudbalera u Podgorici
Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC