• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FRKA na ženskom "Old Firmu": Asistent Rendžersa glavom udario Španca na klupi Seltika!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pomoćni trener "plavaca" izazvao incident na Ajbroksu, zbog kojeg se sada suočava sa žestokom kaznom.

 Sukob na ženskom Old Firmu Glazgov Rendžers - Seltik Izvor: Twitter/@PaddyBhoy1965/printscreen

Škotski derbi između Rendžersa i Seltika jedan je od najvećih fudbalskih derbija i nerijetko je nabijen tenzijama, a izgleda ništa manje burno izgleda nije ni na ženskom "Old Firmu".

U ponedjeljak je odigran duel ženskih ekipa Glazgov Rendžersa i Seltika, a meč na Ajbroksu obilježio je incident koji je nakon meča izazvao pomoćni trener domaćih Kreg Mekferson.

Član stručnog štaba Rendžersa bio je bijesan nakon pogotka Seltika za izjednačenje 1:1 u devetom minutu sudijske nadoknade, a vjerovatno i zbog burne proslave gostujućeg trenera Frana Alonsa koji je poslije izjednačujućeg gola trčao pokraj terena, pa je odlučio da se obračuna s njim.

Dok su se dvije ekipe pozdravljale Mekferson je prišao s leđa Alonsu i udario ga glavom, nakon čega je izbila frka na terenu, koju su igračice i članovi stručnih štabova ipak smirili.

Španac na klupi Seltika rekao je da neće tražiti dužu zabranu za Mekfersona.

"To su frustracije. To nije način na koji bih ja iskazao frustracije, ali to je tako. To je fudbal, to su emocije, nije bilo ništa posebno. Osjetio sam dodir i čuo sam kako me naziva 'malim pacovom'. Ne znam razlog, to treba pitati njega. Ali nisam imao nikakav sukob s njim tokom utakmice. Iskreno, to za mene nije ništa, najbolje da ostavimo to kao dio igre. Ne priželjkujem njegovu suspenziju. Naravno da to nije nešto što želite da gledate u fudbalu, ali za mene to nije ništa bitno“, rekao je prilično pomirujuće Alonso.

U međuvremenu potez Mekfersona naišao je na ogromnu osudu kod fanova, ali i fudbalske javnosti, a bivši sudija Stive Konvoj je pozvao nadležne da Mekfersona doživotno suspenduju iz fudbala.

Incident je osudio i Seltik čiji portparol je naveo da se radi o neprihvatljivom ponašanju.

"Očigledno je da se radi o jako zabrinjavajućem incidentu, ponašanju daleko ispod svih standarda. U toku je istraga i na nadležnima je da sada donesu odgovarajuće odluke", naveo je portparol Seltika, a prenio "Dejli Mejl".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC