• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Argentina će organizovati naredno Svjetsko prvenstvo: FIFA oduzela domaćinstvo Indoneziji, pa ga dodijelila "gaučosima"!

Autor Dragan Šutvić

Argentina će probati da osvoji sedmu titulu šampiona svijeta na domaćem terenu!

 fifa dodijelila svjetsko prvenstvo argentini Izvor: Profimedia

Nakon što je zbog problema sa organizacijom i protesta širom Indonezije zbog mogućeg duela protiv Izraelaoduzeta organizacija Svjetskog prvenstvaza igrače do 20 godina Indoneziji, sada argentinski mediji tvrde da je dodijeljena aktuelnom seniorskom šampionu svijeta! Poznati argentinski sportski novinar Gaston Edul tvrdi da će Argentina preuzeti na sebe organizaciju takmičenja!

"Svjetsko prvenstvo za igrače do 20 godina će se igrati u Argentini. FIFA će ovu informaciju potvrditi između subote i ponedjeljka. Turnir počinje 20. maja, a igraće se na pet mjesta. Na njemu će učestvovati 24 tima", napisao je Gaston Edul.

Argentina je najuspješniji tim Svjetskih prvenstava za igrače do 20 godina sa čak šest titula šampiona. Pet titula ima Brazil, a po dvije Portugal i Srbija, s tim što se "orlićima" osim zlata sa Novog Zelanda piše i zlato selekcije Jugoslavije iz 1987. godine.

Sada srpskog tima neće biti na ovom takmičenju, a igraće Irak, Japan, Južna Koreja, Uzbekistan, Gambija, Nigerija, Senegal, Tunis Dominikanska Republika, Gvatemala, Honduras, SAD, Brazil, Kolumbija, Ekvador, Urugvaj, Fidži, Novi Zeland, Engleska, Francuska, Izrael, Italija, Slovačka i domaćin Argentina! 

Još uvijek nije održan ni žrijeb jer se poslije istupanja Indonezije nije znao posljednji učesnik, a sada će sa Argentinom na turnir stići još jedna ekipa koja želi da osvoji titulu!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC