• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"POBIJEDIO BIH ZVEZDU DA SUDIJA NIJE POGRIJEŠIO!" Nenad Lalatović ljut zbog poteza Kange: To je crveni!

Autor Dragan Šutvić

Fudbaleri Mladosti GAT poraženi su u Beogradu (4:2), ali su meč odigrali mnogo bolje nego što pokazuje stanje na tabeli.

 nenad lalatović o utakmici crvena zvezda mladost gat  Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Mladost GAT (4:2) u 28. kolu Superlige, iako su gosti iz Novog Sada pogocima mladog Milana Vidakova dva puta stizali do prednosti u prvom dijelu igre. Trenutno najslabija ekipa u ligi predvođena šefom struke Nenadom Lalatovićem mučila je aktuelnog lidera i šampiona, a temperamentni trener smatra da bi možda i pobijedili da je isključen Gelor Kanga!

Već nakon meča u Beogradu Lalatović je pomenuo situaciju u kojoj je vezni fudbaler iz Gabona udario jednog od njegovih fudbalera. Ni pred 29. kolo, u najavi meča protiv Kolubare, Lalatović nije propustio priliku da govori o meču koji je već odigran i koji bi možda bio završen drugačije - osvajanjem sva tri boda njegovog tima na najtežem gostovanju u ligi.

"Možda je utakmica mogla da ode i u nekom drugom pravcu da je pokazan crveni karton Kangi, koji je udario pesnicom našeg igrača. Da se to desilo, možda bismo i pobijedili, ali ne bih to dalje komentarisao. Odigrali smo fenomenalno prvo poluvrijeme, mislio sam da će nam Zvezda sigurno dati četiri, pet komada, ali smo im se suprotstavili na najbolji način. Igrači su pokazali da mogu da igraju protiv moćne Zvezde, koja je igrala u najjačem mogućem sastavu. A oni su prvi, a mi posljednji na tabeli... U prvom poluvremenu smo bili bolji, vodili sa 2:1, ali nažalost nismo uspjeli da izdržimo. Nadam se da ćemo protiv Kolubare zabilježiti sva tri boda, koja bi nam mnogo značila za budućnost. Malo nam je nedostajalo i sreće u prethodnom periodu, ali vjerujem da će se ona okrenuti na našu stranu i da ćemo se sutra radovati", rekao je Lalatović, koji je na stadionu "Rajko Mitić" imao dirljiv susret sa sinom:

Podsjećamo, mladi Vidakov je goste doveo u prednost što je "poništio" Aleksandar Katai, a nakon drugog gola napadača mladosti Kanga je poravnao rezultat u finišu prvog dijela.

Gabonac je bio strijelac sa bijele tačke i na pauzu se otišlo uz neriješeni rezultat, koji su Rakonjac i Katai pretvorili u Zvezdinu pobjedu u finišu susreta.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC