• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ONO ŠTO JE OTETO - TO JE I PROKLETO! Lalatović ljut na suđenje protiv Zvezde: "Uvijek bilo i biće!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nenad Lalatović nije zadovoljan suđenjem na meču Mladosti GAT i Crvene zvezde koji je njegova ekipa izgubila poslije preokreta.

 Nenad Lalatović nezadovoljan suđenjem protiv Crvene zvezde Izvor: Arena Sport/Screenshot

Mladost GAT je dva puta vodila protiv Crvene zvezde, imala je prednost od 1:0 i 2:1, ali se ovoga puta iz Beograda vraća praznih šaka. Ne tako davno, Mladost je savladala Partizan 4:0 u Humskoj, međutim Crvena zvezda nije dozvolila slično iznenađenje i na kraju je slavila 4:2. Poslije svega viđenog, Nenad Lalatović nije bio zadovoljan, a iako "nije želio da komentariše suđenje", jasno je stavio do znanja da mu se nije dopala situacija sa kraja prvog poluvremena.

Tada je njegov napadač Milan Vidakov, inače strijelac dva gola, igrao nespretno laktom, nakon čega je sudija dobio znak iz VAR sobe da pogleda spornu situaciju - i odlučio je da potom pokaže na "bijelu tačku". Sa jedanaesterca je bio precizan Kanga, a to je najavilo preokret u drugom poluvremenu preko Rakonjca i Kataija.

"Ostaje žal, naravno. Prvo poluvrijeme neću da komentarišem suđenje, da li je bio crveni karton, penal, nije bio penal... Neću da komentarišem. Ali, ono što je oteto to je i prokleto. Uvijek bilo i biće. U drugom poluvremenu je Zvezda bila bolja i čestitam im na pobjedi", kazao je kratko Nenad Lalatović za televiziju Arena Sport poslije utakmice, nakon koje je jasno da njegovoj ekipi preostaje grčevita borba za opstanak jer su posljednjeplasirani.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Kmeeeeee

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC