• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Idealno da titulu uzmemo protiv Partizana, ali... Miloš Milojević sprema prvi meč poslije priča o otkazu

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je pred meč sa Mladosti GAT dok se naveliko priča o njegovom odlasku iz kluba.

 Miloš Milojević najavio meč Zvezda Mladost Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda/Screenshot

Već tri dana priča se o tome da je Miloš Milojević "bivši" i da će ga na klupi Crvene zvezde zamijeniti trofejni izraelski stručnjak Barak Bahar iz Makabi Haife, ali zvanična potvrda sa "Marakane" će najvjerovatnije sačekati sam kraj sezone. Iz tog razloga ni Milojević pred meč sa novosadskom Mladošću nije govorio na ovu temu, odnosno bavio se samo protivnikom Crvene zvezde koji u subotu od 18 časova gostuje na najvećem srpskom stadionu.

"Imaju kvalitetne igrače sa internacionalnim iskustvom, Vujadinovića, uz to i jednog igrača sa kojim sam sarađivao Romen Gala, koji je nezgodan, dao je gol i vječitom rivalu. Pored njih tu su još i Kristijan, Maksimović, sve su to dobri superligaški igrači. Ne treba nikako zaboraviti ni trenera Lalatovića, koji je iskusan u ovom karavanu, vodio je dosta klubova sa jako puno uspeha, svakako da imaju adute", kazao je Miloš Milojević odgovarajući na unapred postavljena novinarska pitanja za zvanični sajt Crvene zvezde.

Što se tiče pristupa igri, očekuje da bude na visokom nivou kao i tokom pauze, pa smatra da u tom slučaju neće biti problema jer smatra da su daleko kvalitetniji protivnik od Mladosti GAT.

"Nećemo odmarati, idemo iz utakmice u utakmicu, pa ako se akumulira neko opterećenje, onda ćemo rotirati za sljedeću utakmicu ili evenutualno treću. Mislim da su igrači dobro odradili ovaj period i oni koji su bili najviše opterećeni su se lijepo odmorili i radili, tako da mislim da ćemo biti sve bolji i bolji", naglasio je Milojević i dodao da je Uroš Spajić bliži povratku na teren nego Nemanja Milunović, ali da ni jedan ni drugi nisu spremni za Mladost.

Mogli bi da budu spremni za plej-of u kome bi Crvena zvezda već u prvom kolu mogla da potvrdi šampionsku titulu, još ako bi bilo protiv Partizana... "To bi bio idelan scenario, da se ovjeri u derbiju. Međutim ne gledamo na taj način. Očekuje nas utakmica protiv Mladosti GAT, želimo da odigramo dobro i da iz te dobre igre probamo da dođemo do dobrog rezultata", zaključio je trener Zvezde koji se nada i lijepoj podršci navijača.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC