• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DRAGOVIĆ NEĆE SA ZVEZDOM U LIGU ŠAMPIONA!? Crveno-bijeli otjerali Sampdoriju, ali sada ga mame - "Vrati se kući!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Svi u Crvenoj zvezdi planirali su da će sa Aleksandrom Dragovićem u Ligu šampiona predstojećeg ljeta, međutim sada stiže nova ponuda.

 LASK želi Aleksandra Dragovića Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je nadomak angažovanja novog trenera pošto se aktivno vode pregovori sa Barakom Baharom, već je angažovala i dvojicu fudbalera (Piter Olajinka i Marko Stamenić) za Ligu šampiona, a to ne će biti kraj pošto se planiraju nikad veće investicije na "Marakani". Ono što je problem je što se ponovo provlače priče o odlasku Aleksandra Dragovića iz Crvene zvezde, baš kao što je to bio slučaj i zimus kada ga je "mamila" Sampdorija.

Ovoga puta nije Italija, nego rodna Austrija, što bi možda moglo da povuče Aleksandra Dragovića jer se nedavno porodila njegova supruga. Zato tamošnji mediji naveliko pišu da je vrlo moguće da dođe do iznenađujućeg transfera ovog ljeta.

Austrijski list "Krone" navodi da se Dragović tokom reprezentativne pauze povezivao sa LASK-om iz Linca koji ima velike ambicije da prekine devetogodišnju dominaciju Salcburga. Nedavno su otvorili spektakularan stadion i spremaju ekipu koja će "bikovima" pomrsiti planove, a u tim planovima je i Aleksandar Dragović. Ipak, pita se i Crvena zvezda koja u štoperu iz Austrije vidi oslonac za grupnu fazu Lige šampiona, pa teško da će ga pustiti sem ako ne bude insistirao na tome.

Interesantno, za LASK nastupaju trojica bivših igrača Crvene zvezde Branko Jovičić, Filip Stojković i Ibrahim Mustafa, pa se čini da su u Lincu baš zapeli za crveno-bijele. Sa Dragovićem će to ići malo teže...

Podsjetimo, Aleksandar Dragović ima 32 godine i u Crvenu zvezdu je došao kao slobodan agent iz Bajer Leverkuzena u ljeto 2021. godine. Od tada je za svoj voljeni klub odigrao 87 mečeva i postigao četiri gola, a do sada je osvojio duplu krunu - i na putu je da to ponovi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC