• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bahar se oglasio o ponudi Crvene zvezde: Znam da vas sve zanima to, ali ja mislim da je nešto drugo mnogo bitnije!

Autor Dragan Šutvić

Mladi izraelski stručnjak Bahar Bakar pričao je prvi put javno o ponudi Crvene zvezde.

 barak bahar o crvenoj zvezdi  Izvor: Profimedia

Svi pričaju o Baraku Baharu ovih dana, kako u Izraelu tako i u Srbiji! Mladi stručnjak koga su navijači Zvezde zapamtili jer je izbacio crveno-bijele iz kvalifikacija za Ligu šampiona sada je govorio o interesovanju kluba iz Srbije. Pred derbi meč izraelskog prvenstva sa Hapoel Ber Ševom on se dotakao i interesovanja Zvezde na konferenciji za medije.

"Razumijem da ovo zanima sve medije, mada je meni naredna utakmica bitnija. Ja ću biti iskren kakav uvijek i jesam. Nije tajna da postoje ponude nakon ulaska u Ligu šampiona. Ja imam agenta koji se brine o mojoj budućnosti, imam ponude i uvijek ću imati ponude. Odrastao sam u Makabiju i za mene je najbitnije da budem ponosan i da donesem titulu klubu", rekao je on. 

Makabi Haifa je prvi na tabeli sa 65 nodova dok je Hapeol na drugom mjestu sa 61 bodom, što praktično znači da bi remi ili pobjeda donijeli titulu timu Baraka Bahara. 

"Nisam pričao sa igračima o tome jer se nisu svi vratili sa reprezentativne pauze. Razgovaraću sa njiima prije meča i reći ću im sve najiskrenije. Ništa ne krijem, a sada mi je cilj samo da pobijedim ovu utakmicu i da osvojimo treću uzastopnu titulu. Čak i ako pobijedimo još je mnogo mečeva pred nama i ništa nije sigurno. Ali je jasno da bi nam to dalo veliki vjetar u leđa da nastavimo. Moramo da pobijedimo svaki meč", rekao je motivisani Bahar.

Bahar je kao fudbaler bio defanzivac i igrao je za Hapoel Petah Tikvu i Ironi Kirjat, dok je kao trener vodio Ironi Kirjat, Hapoel Ber Ševu i od 2020. godine Makabi iz Haife. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC