• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dobija novog trenera! Rukovodstvo kluba "uhvaćeno" na večeri sa njim - sve je dogovoreno!? (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi i talentovani stručnjak pravi korak napred u karijeri, tvrde mediji iz Izraela.

 Barak Bahar novi trener FK Crvena zvezda Izvor: Profimedia

Izraelski stručnjak Barak Bahar (43) novi je trener Crvene zvezde, tvrde mediji u njegovoj zemlji. Šampon Srbije bi tako i u narednu sezonu mogla da krene sa šefom stručnog štaba koji ju je prethodnog ljeta eliminisao u plej-ofu za Ligu šampiona! 

Načelno, Bahar je pristao da preuzme crveno-bijele godinu dana nakon što je sa Makabijem iz Haife eliminisao Zvezdu u posljednjem kolu kvalifiakcija za Ligu šampiona. Očigledno je tada zapao za oko čelnicima srpskog kluba, koji već nekoliko nedjelja pregovaraju oko dugoročnog angažmana u Beogradu.

"Barak Bahar je načelno postigao dogovor sa Crvenom zvezdom. On pregovara sa Srbima skoro mjesec dana, a u Izrael je došao viši menadžment tima, jer Barak ima ugovor na još jednu sezonu. Ispred Crvene zvezde bili su tehnički direktor kluba Marko Petrović i šef skauting službe Marko Marin. Nakon uspjeha sa 'Zelenima', Bahar je postao veoma cijenjen trener u inostranstvu i kao rezultat toga su stigle i ponude. Ima ugovor za još jednu sezonu u sadašnjem timu, gdje ga veoma cijene i još nije potpisao, moraće da dobije blagoslov Jakova Šahara da bi bio oslobođen ugovora. Prvi čovjek kluba je već pokazivao da ne stoji na putu onima koji dobiju ponudu iz inostranstva", navode izraelski mediji. Uz tu vijest, objavljena je i slika sa večere trenera i rukovodstva Zvezde.

Crvenu zvezdu od tog dvomeča protiv Makabija vodi Miloš Milojević, nasljednik Dejana Stankovića, ali po svemu sudeći u klubu ne vide njega kao dugoročno rješenje i nakon ove sezone, u kojoj je praktično već odbranio titulu prvaka Srbije i plasirao se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Bahar dobro poznaje Zvezdinu ekipu. 

Podsjećamo, Makabi iz Haife pobijedio je Crvenu zvezdu (3:2) na domaćem terenu, a nedjelju dana kasnije u Beogradu izborio je remi (2:2) autogolom Milana Pavkova u posljednjim minutima susreta. Zvezdin napadač loše je zahvatio loptu nakon prekida i savladao Milana Borjana što je Makabiju donijelo plasman u grupnu fazu Lige šampiona, gdje su snage odmerili sa Benfikom, PSŽ-om i Juventusom. Izraelski tim završio je na četvrtom mjestu u grupi, sa tri osvojena boda. Makabi je na svom terenu savladao Juventus, uz pet poraza na ostalim mečevima.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC