• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragović na aerodromu, oglasio se Terzić! Da li štoper napušta Crvenu zvezdu? Evo šta je istina!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni štoper Crvene zvezde podijelio fotografiju sa aerodroma, a direktor odmah reagovao!

 dragović ostaje u crvenoj zvezdi  Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se u Turskoj pripremaju za drugi dio prvenstva, a posljednjih dana jedna od glavnih tema iz kampa je status Aleksandra Dragovića.

O oglasku iskusnog defanzivca priča se tokom čitavog januara, a nekadašnji reprezentativac Austrije po svemu sudeći neće promijeniti sredinu. Iako je Dejan Stanković želio da ga odvede u Sampdoriju, a Dragović želio da se oproba u Seriji A, na transfer glasine stavljena je tačka.

Nakon fotografije sa aerodroma koju je Aleksandar Dragović podijelio na svom Instagram profilu oglasio se Zvezdan Terzić i objasnio pod kojim okolnostima je fudbaler napustio pripreme. Razlog za njegov let avionom iz Turske nije transfer već posjeta Beču, u kojem mu se trenutno nalazi trudna supruga!

"Na početku priprema, 4. januara, jasno sam rekao da Aleksandar Dragović ostaje u Crvenoj zvezdi, jer smo tek na pola puta u trci za osvajanje šampionske titule, a on nam je jedan od ključnih igrača. Dragovic je danas dobio dozvolu kluba, da veče prije povratka ekipe napusti trening kamp i otputuje u Beč kako bi posjetio trudnu suprugu, a već u ponedjeljak će biti u Beogradu na treningu. Aleksandar Dragović ne ide nigdje iz Crvene zvezde i ovim stavljamo tačku na sve priče oko njegovog statusa", izjavio je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Nakon ove izjave jasnija je situacija štopera crveno-bijelih. Generalni direktor Zvezdan Terzić otklonio je sumnje oko Dragovićevog ostanka u klubu, a iskusni defanzivac bi trebalo da i u narednoj polusezoni bude jedan od najuticajnijih igrača u timu Miloša Milojevića.

Pred Zvezdom je proljećni dio prvenstva u kojem će pokušati da stigne do nove šampionske titule, a zatim i direktnog plasmana u Ligu šampiona. Trenutno Crvena zvezda ima 10 bodova više od Partizana, najbližeg pratioca na tabeli.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC