• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALEKSANDAR VUČIĆ O PORESKOM DUGU ZVEZDE I PARTIZANA: "Kad se završi sezona, nadam se da će sve platiti Srbiji"

Autor Dragan Šutvić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je o poreskom dugu koji prema državi Srbiji imaju košarkaške i fudbalske sekcije Crvene zvezde i Partizana.

 vučić o poreskom dugu zvezde i partizana  Izvor: Fonet

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je danas na ceremoniji otvaranja dionice auto-puta "Miloš Veliki" i tom prilikom se dotakao fudbalskih i košarkaških klubova Crvene zvezde i Partizana, odnosno njihovih poreskih dugova koji su više nego aktuelna tema u srpskoj javnosti.

"Što se tiče Zvezde i Partizana, želim košarkašima Partizana da čestitam na de fakto plasmanu u TOP8. Učinili su mnogo na ugledu Srbije. Što se tiče dugova, ja se nadam da kada im se završi sezona - da će da plate dugove državi Srbiji. Da budemo načisto, to se odnosi posebno na FK Partizan koji duguje ogroman novac državi Srbiji. Mi smo im dali dodatno novac da igraju Evropu, koje god da je takmičenje u pitanju", kazao je Aleksandar Vučić.

Predsjednik Srbije je potom istakao da je KK Crvena zvezda na milion i po evra poreskog duga, KK Partizan na sedam miliona evra, a FK Partizan na 17 miliona evra, dok se osvrnuo i na poslejdnji potez FK Crvena zvezda koja je isplatila čitav poreski dug prema državi koji je iznosio 13 miliona evra.

"Oni sad napadaju državu jer su iz Zvezde uzeli pozajmicu. Šta mene briga od koga su uzeli pozajmicu? Mene zanima da li je država dobila pare, od koga su pozajmili - šta me briga. Da li će da vrate sad od Lige šampiona? Pretpostavljam da hoće. Značajno je povoljnija situacija u Zvezdi, ali smo učinili i jednima i drugima. U košarci su nas dobro predstavljali, u fudbalu nekad Zvezda uspješnije, nekad manje uspješno. Imali su podršku, a Partizan ne samo da sada ne zaostaje - nego smo molili Kineze da pomognu. Moraju sad da se pozabave porezom i baš me briga šta će da viču", zaključio je Vučić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC