• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIHVATAM DA SMO FAVORITI PROTIV PARTIZANA! Trener Vojvodine hvali crno-bijele, ali vjeruje u "lale"

Autor Haris Krhalić

Trener "stare dame" Radoslav Batak govorio je uoči utakmice Vojvodine i Partizana u 28. kolu Superlige.

 Vojvodina Partizan najava meča Izvor: MN PRESS

Vojvodina i Partizan sastaju se u subotu od 20 časova na stadionu "Karađorđu" u okviru 28. kola Superlige. "Lale" žele pobjedu kako bi "odbile" napad Novog Pazara, koji želi da im uzme peto mjesto koje vodi u Evropu, dok je crno-bijelima pod hitno potreban trijumf jer su u nevjerovatnoj krizi. Ispustili su čak i drugo mjesto na tabeli, prijeti im pad i na četvrtu poziciju, što je nedopustio uoči početka plej-ofa. Ipak, kriza u kojoj se nalaze nije zavarala Radoslava Bataka...

"Znamo ko nam dolazi u goste, i ne treba mnogo trošiti riječi o ekipi Partizana koja je prezimila u Evropi i imala jako dobre utakmice u Ligi konferencija. U prvenstvu su imali određeni pad, međutim, u svakoj od tih utakmica su stvarali šanse po gol protivnika. Imaju individualni kvaltiet u fazi napada i tu ne smijemo da im ostavljamo mnogo prostora i želimo da ih držimo daleko od gola", kazao je Batak u najavi utakmice i dodao da su se Vitas i Bjeković izgubljeni za utakmicu, dok je dobra vijest da se vraća Nemanja Nikolić.

"Ja želim da se mi bavimo samo njihovim dešavanjima na terenu, a ne i u klubu. Svaku ekipu moramo da respektujemo i da ne dozvolimo nikom nijedan trenutak opuštanja. Treba da uđemo dobro u utakmicu, kao protiv Čukaričkog, da nametnemo naš ritam i naš tempo i da većina stvari zavisi od nas".

Trener Vojvodine dodaje i da oni "mogu da prihvate ulogu favorita" jer igraju kod kuće, bez obzira na sedam poraza u posljednjih osam duela, dok se dotakao i situacije sa Fusenijem Dijabateom iz Partizana koji neće igrati na "Karađorđu".

"Čuli smo juče za te novosti, ali oni na svakoj poziciji imaju po dva igrača i ne bih ulazio u njihovu koncepciju. Akcenat je na nama, naravno da smo radili individualnu analizu za svakog igrača, kao i u svim linijama tima, da budemo spremni na svaku moguću opciju", naglasio je trener Vojvodine i osvrnuo se na mladog kolegu Igora Duljaja.

"Duljaju mogu da kažem, znajući ga i kao igrača sa velikom karijeru, jer smo bili i rivali na terenu, znam da će dati sve od sebe da sve namjesti kako treba. On nije imao mnogo vremena da sprovede svoje ideje, ali i mi smo tu tek nekih mjesec dana, tako da ni nama nije vrijeme saveznik. I oni su imali dvije nedjelje da se pripreme što bolje za ovaj meč. Mi znamo da želimo da budemo takmičari i da dođemo do pobjede, jer se na kraju rezultat pamti što je trenutno primarno za nas".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC