• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOJI IGRAČI SU RASPUŠTENA BANDA! Bivši trener Borca povisio ton, pa spomenuo 30.000 evra: "Na šta trošite pare?"

Autor Haris Krhalić

Nenad Lalatović bio je razočaran poslije poraza Radničkog iz Niša od Vojvodine.

 Lalatović ljut na igrače nakon poraza od Vojvodine Izvor: YouTube/Mozzart Bet Super liga Srbije

Radnički je u Nišu doživio debakl, Vojvodina je ubjedljivo slavila (4:1). Očekivano, po završetku utakmice jedni su slavili, drugi su bili nezadovoljni i ljuti. Moglo je to da se vidi i po reakciji trenera Nenada Lalatovića. Bio je vidno razočaran zbog dešavanja na terenu.

Po završetku utakmice prvo je čestitao Vojvodini i poželio im mnogo sreće i plasman u Evropu. "Počeli smo korektno i onda smo im iz čiste lopte poklonili korner. Poslije toga Savić 'ubija' čovjeka i bespotrebno pravi penal. Mićin izlazi jedna na jedan i maši zicer, pa moja tri igrača bukvalno gledaju Zukića dok daje gol. Poslije toga stvarno nismo imali šta da tražimo protiv dominantnog tima. Bili su brži, bolji baratali loptom, bolje tražili prostor, dva brza krila, Čumić u napadu. Moji igrači izgledali su kao raspuštena banda. Nije se znalo ko pije, a ko plaća", rekao je Lalatović.

Nastavio je u istom dahu. "Samo kad su mi na oku i kad ih držim pod katancem, onda su onakvi kakvi treba da budu. Čim dođu u Niš, kad izađu na ulicu, neka druga priča, to su stvari koje ostaju u svlačionici. Ja sam najmanji problem, sutra mogu da nađem drugi klub, ali šta će oni od svojih karijera. Treba pričati sa njima, takođe sću i ja razmisliti o svemu. Nezadovoljan sam..."

Potom je otvorio dušu. "Da li vi želite uspjeh u životu? Da li želite da igrate plej-of ili plej-aut? Nemojte da mislite da ako imate platu da ste time zadovoljni. Morate da želite da zarađujete više. Pitao sam ih, da li imaju da mi pozajme 30.000 evra. Nemate 30.000 evra sa strane? Onda morate da se zamislite gdje ste i šta ste, a zarađujete ovakve pare. Na šta trošite taj novac? Neke stvari su za svlačionicu i upravu kluba. Ne bih ovako javno", zaključio je Lalatović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC