• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA U SUPERLIGI - PARTIZANOVO DIJETE JE LALATOVIĆEV DŽOKER! Radnički čekao kraj, pa doveo najveće zimsko pojačanje

Autor Haris Krhalić

Mladi fudbaler će nakon veoma loših šest mjeseci u karijeri pokušati da se vrati na pravi put u Radničkom iz Niša.

 Lazar Pavlović pojačao Radnički iz Niša Izvor: MN PRESS

Proljećni dio Superlige počeo je utakmicama prethodnog vikenda, ali prelazni rok u Srbiji još nije završen. Pojedini timovi iskoristili su što je pijaca otvorena do 10. februara, pa u posljednjim danima za transfere obezbijedili važne potpise pred drugi dio takmičarske godine. Tako je Radnički iz Niša u samom finišu prelaznog roka Nenadu Lalatoviću "poklonio" nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Novi igrač tima sa Čaira je Lazar Pavlović (21), od kojeg se do nedavno mnogo očekivalo u crno-bijelom dresu tima iz Humske. Svojevremeno je kod Sava Miloševića još sa 17 godina dobio šansu u seniorskom timu i povremeno pokazivao sam raskošan talenat koji su treneri u Partizanovoj školi davno prepoznali, ali... Nešto nije išlo po planu, pa je klub na kraju prethodne sezone pustio Pavlovića da kao slobodan igrač ode na Kipar, gdje se zadržao samo šest mjeseci.

Sada je ponovo u Srbiji i trebalo bi da ima veoma važnu ulogu u Radničkom. Nenad Lalatović je još tokom priprema isticao kako mu nedostaje igrač koji bi mogao da popuni mjesto "bonusa" i praktično sebi zacementira mjesto u startnoj postavi. Kako je Pavlović 2001. godište, temperamentni trener će sada imati još jednu opciju kada su u pitanju mladi fudbaleri koji mogu da se nađu u prvoj postavi.

Što se tiče Pavlovića, on se u srpski fudbal vraća nakon samo nekoliko mjeseci provedenih na Kipru. U dresu AEL-a iz Limasola odigrao je samo 45 minuta u tamošnjem kupu, a sada će imati priliku da oživi karijeru i vrati se na nivo zbog kojeg je redovno bio pozivan u sve mlađe kategorije Srbije. U Radničkom vjeruju da će papirologija biti završena na vrijeme i da će mladi fudbaler već za vikend biti u konkurenciji za meč protiv Novog Pazara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC