• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SPEKTAKL - Erling Haland dao gol sezone!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Još jedan sjajan gol napadača Mančester sitija

 Erling Haland postigao gol sezone Izvor: Profimedia

Mančester siti pobedio je Sautempton u gostima (4:1), nastavio potjeru za liderom Arsenalu i postigao jedan od najljepših golova sezone. Naravno, on je djelo čudesnog napadača Erlinga Halanda, koji je u 68. minutu iskoristio sjajnu asistenciju Džeka Griliša i udarcem preko glave pogodio mrežu domaćih. Kombinacjia dvojice trenutno najboljih igrača "građana" i završnica Norvežanina ostavila je sve bez daha, pa je i legendarni napadač Njukasla Alan Širer odmah napisao na Tviteru: "Senzacionalan je Erling Haland, kakav gol!". Bio je to 30. pogodak centarfora ove sezone, a tek je početak aprila!

Pep Gvardiola je ponosan i nasmijan išao od jednog do drugog igrača poslije utakmice i čestitao im još jedan ubjedljiv trijumf. U prošlom kolu rezultatom 4:1 pobijeđen je Liverpul, a ove subote ponovo je bio isti rezultat. Golove su postigli i Džek Griliš i Hulijan Alvarez, dok je Holand bio dvostruki strijelac.

Dok se iz kola u kolo svi oduševljavaju 195 centimetara visokim napadačem, često se smetne s uma to da je ovo njegova tek prva sezona u Engleskoj i da ima samo 22 godine. Međutim, takva klasa ne zahtjeva period adaptacije, niti traži vreme za navikavanje, mada svakako pomaže i to kada je centarfor okružen asovima poput Kevina De Brujnea, Griliša, Bernarda Silve i drugim zvijezdama Sitija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC