• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 FK Crvena zvezda FK Radnički 1923 Kragujevac uživo prenos livestream
 FK Crvena zvezda FK Radnički 1923 Kragujevac uživo prenos livestream

ZVEZDA NA KORAK OD OVJERE TITULE! Šampionska žurka mogla bi da počne za 24 sata

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda pobijedila Radnički 1923 i napravila još jedan korak ka osvajanju ttule

 FK Crvena zvezda FK Radnički 1923 Kragujevac uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je Radnički 1923 2:0 (1:0) u mirnoj utakmici na praznom stadionu "Rajko Mitić", na kojem nije bilo publike zbog podrške Delija Ratku Mladiću.

Golove za novog-starog šampiona Superlige postigli su Aleks Vigo u 6. minutu udarcem sa 16 metara i Stefan Mitrović u 78, poslije odličnog trka po desnoj strani. Ovom pobjedom, Zvezda je osvojila 82. bod i sada zavisi od TSC-a i Čukaričkog da li će to biti dovoljno da već u utorak bude proglašena šampionom.

Ako TSC u utorak ne pobijedi Voždovac u gostima i ako Čukarički ne savlada Partizan, ekipa Miloša Milojevića će za 24 sata zvanično postati novi-stari prvaci i osvajači šeste uzastopne titule prvaka Srbije.

Pročitajte klikom na "Razvoj događaja" kako je Zvezda pobijedila Radnički 1923 u mirnoj utakmici, bez previše uzbuđenja.

Možda će vas zanimati

20:05

Ovako sada izgleda tabela Superlige

19:58

KRAJ - ZVEZDA JE POBEDILA RADNIČKI 2:0

Golovima Aleksa Viga u 6. minutu i Stefana Mitrovića u 78, Crvena zvezda je rutinski pobedila Kragujevčane 2:0 (1:0) i osvojila još tri boda. Crveno-belima će to biti dovoljno da osvoje titulu ako u utorak ne pobede TSC i Čukarički.

Izvor: MN PRESS

19:42

GOL - sada jeste 2:0!

Ponovo Stefan Mitrović! Odličan prodoro Zvezdinog krila po desnoj strani, snažan udarac u donji levi ugao i 2:0 za Crvenu zvezdu. U toku je 77. minut.

19:41

Umalo 2:0 za Zvezdu

Stefan Mitrović gađao je snažno sa leve strane, u bližu stativu, ali tu je bio spreman golman Radničkog, Miloš Mladenović (21)

19:35

Prva šansa Zvezde u drugom delu

Katai je gađao glavom posle kornera, pokušao sa malo više od 10 metara i promašio gol. S obzirom na to da se ništa uzbudljivo nije dogodilo u kaznenom prostoru gostiju od poluvremena, ovo je najbolja prilika crveno-belih od pauze.

U toku je 71. minut

Izvor: MN PRESS

19:30

Preti Radnički

Defanzivac Kragujevčana Ivanović pokušao je da volej-udarcem zapreti Milanu Borjanu, gađao je dobro, ali je ipak lopta otišla pored desne stative gola crveno-belih.

U toku je 67. minut meča

19:29

Izmene

Pošto se ništa zanimljivije od toga ne događa na terenu, vredi napomenuti da je trener Zvezde Miloš Milojević u 65. minutu uveo u igru Stefana Mitrovića umesto Mirka Ivanića, kao i Nikolu Mituljikića umesto Jegora Pruceva. Još na pauzi je ubacio Srđana Mijailovića umesto Slavoljuba Srnića

Izvor: MN PRESS

18:45

Radnički napada dok se bliži poluvreme

Kragujevčani vrše pritisak na favorita i žele da izjednače pre pauze. Ipak, za sada nema konkretne šanse, dok Zvezda izdržava nalete gostiju.

18:40

Ovako je Zvezda povela

Pogledajte gol Aleksa Viga u 6. minutu:

Aleks Vigo
Izvor: YouTube/TV Arena sport

18:36

Preti Radnički!

Činedu je u 29. minutu protrčao po desnoj strani, oštro "zavrnuo" loptu na dalju stativu, a tamo Evandro nije uspeo da je stigne i ubaci u gol. Bila je ovo najbolja šansa Kragujevčana do sada.

Izvor: MN PRESS

18:21

Ovako izgleda prazna "Marakana"

18:15

Navijači Zvezde dobro pamte rezervistu Radničkog 1923

Nekadašnji napadač crveno-belih Luka Milunović (30) sada igra za Radnički 1923 i današnji meč počinje sa klupe. On je na "Marakani" igrao od 2012. do 2014. godine i osvojio je Kup i titulu Superlige. Pamti se da je bio heroj derbija protiv Partizana u martu 2012, baš na stadionu na kojem je danas gostujući igrač.

Izvor: MN PRESS

18:07

GOL - ZVEZDA ODMAH POVELA 1:0!

Strelac za crveno-bele je Aleks Vigo, u 6. minutu.

Kings Kangva prethodno je snažno izveo slobodnjak sa oko 25 metara, pogodio stativu, a lopta se odbila do Argentinca koji je sa ivice kaznenog prostora vratio u mrežu - 1:0.

18:00

Meč je počeo!

17:42

Ovo je tim Radničkog 1923

Dejan Joksimović, trener Radničkog 1923, izveo ja teren ovaj tim od prvog minuta: Mladenović - Vlajković, Ponjević, Miličić, Pecelj, Krajišnik, Ivanović, Malić, Đurić, Evandro, Činedu. On je jedan od nekolicine trenera koji ove sezone rade na istoj poziciji od početka, a danas nije mogao da računa na bivšeg ofanzivca Čukaričkog Milutina Vidosavljevića i Stefana Čolovića, takođe, bivšeg igrača Čuke.

Izvor: MN PRESS

17:29

Milojević izveo ovaj tim!

Crvena zvezda nastupiće protiv Kragujevčana u ovom sastavu: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Rodić - Mijailović, Kangva - Prucev, Ivanić, Katai - Rakonjac

Jegor Prucev (20 godina, na slici), ofanzivni vezista iz Krasnodara, dobio je šansu u startnoj postavi kraj Ivanića i Kataija.

Izvor: DT/© MN press, all rights reserved

17:28

Oni će danas suditi

Glavni arbitar je Marko Delibašić, prvi pomoćnik Atila Harman, drugi Nikola Rijavec, a četvrti sudija Andrija Stojanović. VAR sudija je Đorđe Maksimović, a asistent VAR sudije Milan Minić

Izvor: MN PRESS

17:26

Zvezda pobedom osvaja titulu?

U takvom ambijentu, Zvezda bi već ovog ponedeljka mogla da osvoji dovoljno bodova da postane šampion pre plej-ofa. To će se dogoditi ako tim Miloša Milojevića savlada Kragujevčane, a u utorak ne pobede ni TSC, ni Vojvodina. Pogledajte tabelu Superlige:

17:24

Marakana "zaključana" zbog podrške Ratku Mladiću

Crvena zvezda dočekuje Radnički 1923 pred praznim tribinama, jer je FSS kaznio nove-stare šampione Superlige na osnovu poruke iz FIFA. Krovnoj fudbalskoj federaciji je dojavljeno da je na stadionu "Rajko Mitić" isticana podrška Ratku Mladiću uz transparent i skandiranje na utakmici protiv Novog Pazara. Zbog ovoga je Zvezda kažnjena.

17:22

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Duel Crvena zvezda - Radnički 1923 počinje u 18 časova, pratite ga u tekstualnom prenosu uz MONDO.

UKRATKO

  • Zvezda - Radnički 1923 2:0
  • Prazne tribine zbog podrške Ratku Mladiću
  • Zvezda danas osvaja titulu?
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije