• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ NIJE VREME ZA "BAMBILEND" U ZVEZDI! Crveno-bijeli na korak od titule, a mladi nek se još strpe...

Autor Dragan Šutvić

Miloš Milojević ne želi ništa da prepusti slučaju i bira najbolji tim za meč sa Radničkim.

 crvena zvezda radnički utakmica za titulu sastav  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima priliku da večeras protiv kragujevačkog Radničkog (18.00) na stadionu "Rajko Mitić" dođe na korak do čak šestog uzastopnog šampionskog naslova, odnosno sve do utorka uveče će čekati rezultate sa mečeva Čukaričkog i TSC-a. U slučaju da oni ne dođu do pobjeda protiv Partizana i Voždovca, Crvena zvezda će i formalno biti osvajač titule i to prije nego što je počeo plej-of!

Bez obzira na to što je titula izvjesna, trener Miloš Milojević ništa ne prepušta slučaju, tako da će večeras na teren od prvog minuta poslati gotovo najjači sastav, iako su mnogi navijači očekivali da će tokom proljeća veći prostor da se "razigraju" imati i mladi fudbaleri koji su strpljivo čekali svoju šansu.

Prema najavama "Sportskog žurnal", Milojević se odlučio da zaigra sa sljedećih 11: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Rodić - Kanga, Mijailović - Bukari, Ivanić, Katai i Pešić.

To ujedno znači da mladi štoper Leković, koji je tokom proleća imao priliku da igra, opet ide na klupu, da će Azarov ustupiti mjesto daleko iskusnijem Rodiću, a da opet nema prostora za Stefana Mitrovića. Mladi krilni fudbaler je ovog proljeća počeo mečeve protiv Javora, Partizana, TSC-a i Napretka i upisao je svega po gol i asistenciju, svakako premalo u odnosu na to šta se očekivalo od njega.

MINUTAŽA

S. Mitrović - 444 minuta
S. Leković - 360 minuta
I. Azarov - 352 minuta
J. Prucev - 172 minuta
J. Mijatović - 91 minut
N. Mituljikić - devet minuta

Naravno, trebalo bi da dobije priliku sa klupe, a čekaju je naravno i Jegor Prucev i Nikola Mituljikić, međutim izgleda da još nije vrijeme da u kontinuitetu, što je doduše i najavio Miloš Milojević poslije derbija.

"To nam je bio plan, da ovaj dio prvenstva iznesu iskusniji. Imamo Mijatovića, Lekovića, Pruceva... Eraković i Mitrović su već formirani igrači. Sigurno je da će mlađi dobiti ozbiljnu šansu, ali ne na uštrb rezultata. Nećemo da se igramo Bambilenda. Da, imamo i mladog golmana Miladinovića... Moja karijera nije duga, ali zapamtite šta vam kažem: Ja talentovanijeg golmana nisam vidio nigdje u Evropi. Iako, ponavljam, karijera mi nije duga", kazao je tada trener Crvene zvezde koji možda i ne želi da "forsira" mlade igrače jer dobrom formom želi da razuvjeri upravu da nema potrebe da angažuju Baraka Bahara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC