• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TU SMO ODMAH IZA BARSE, DA TO SAČUVAMO! Milojević pred meč u kom Zvezda može da osvoji titulu: Šta da kažem o Kataiju?

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je pred meč sa Radničkim iz Kragujevca u 30. kolu Superlige na "Marakani".

 Miloš Milojević najava utakmice Zvezda Radnički Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ima 20 bodova više u odnosu na najbliže pratioce TSC i Čukarički, na 22 boda daleko je Partizan, a zanimljivo je tim Miloša Milojevića u posljednjem kolu regularnog dijela sezone može da odbrani šampionski naslov. Da bi se to desilo, Zvezda mora u ponedjeljak da savlada Radnički 1923, dok im ide na ruku da Čukarički ne pobijedi Partizan, odnosno da TSC ne bude bolji od Voždovca. O tome ne razmišljaju preterano na "Marakani" i posvećeni su meču protiv Kragujevčana koji se igra pred praznim tribinama (18.00).

"Postoje minimalni zdravstveni problemi, koji su takve prirode da možemo sa jedne strane da razikujemo, a sa druge ne moramo. Odlučićemo u toku dana koja je najbolja opcija, kako bi mogli da odigramo utakmicu u punom ritmu. Želimo da pružimo dobru fudbalsku predstavu i završimo ligaški dio pozitivnim rezultatom", kazao je Milojević i rekao da su Spajić i Milunović vrlo blizu povratka na teren.

Interesantno, sve do završetka mečeva u utorak uveče, Crvena zvezda neće znati raspored utakmica u plej-ofu, pošto od plasmana u prvom dijelu zavisi da li će dočekati ili će u goste Partizanu.

"Volio bih da se derbi igra na Marakani, ali moramo da igramo po pravilma koje takmičenje nalaže. Ne možemo da utičemo. Prevashodno drugi odlučuju gdje će se i sa kog mjesta igrati. Gledamo isključivo nas. Kako tabela trenutno izgleda prva utakmica plej-ofa biće protiv TSC i spremaćemo se za tu utakmicu. Duel sa četvoroplasiranom ekipom naravno zavisi od ishoda susreta Čukaričkog i Partizana, mogu biti oba tima. Imaćemo dobru pauzu za Uskrs da pripremimo ekipu za oba protivnika, jer nas očekuju dueli u razmaku od tri dana", poručio je trener Zvezde.

Milojević želi da Zvezda održi isti nivo, da ne popusti i da održava impresivnu gol-razliku, u ovom trenutku je 79:14, a mladi trener iskreno poručuje da mu je vrlo važno da sačuva mrežu. "Po redu smo druga najbolja odbrana u Evropi poslije Barselone. Ne dopada mi se što primamo pogotke, ali sa druge strane se sve 'pokrije' sa velikim brojem dobrih golova. Za ozbiljan napredak je bitno da to sačuvamo. Nadam se da ćemo već sutra na utakmici pokazati progres u tom segmentu".

Ipak, važni su mu i golovi, a posebno ga raduje fantastična forma Aleksandra Kataija. "Brojke golova koje je postigao dovoljno govore o Kataiju. Važno je da igraču prija Crvena zvezda, kao i obrnuto. Upravo je to primjer Aleksandra Kataija. Nije broj datih golovan slučajan, jer odlično radi i pravi je profesionalac. Nemam nikakve zamjerke, karakter kod Kataija nikad nije bio sporan. Zna kakva je odgovornost igrati u Zvezdi. Veoma mi je drago što je postigao 100. i 101. gol. Nadam se da će ih biti još više i da će donositi još mnogo radosti navijačima", zaključio je on.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC