• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠTA JE VLASNIK ČELSIJA PROGNOZIRAO PRED REAL? Pogledao u kamere i rekao 3:0... Sad mu se cijela Španija smije

Autor Haris Krhalić

Čini se da vlasnik Čelsija Tod Boli nije naročito dobar prognozer.

 Tod Boli prognozirao pobjedu Čelsija Izvor: YouTube/Fabrizio Romano/Printscreen

Američki biznismen i vlasnik Čelsija Tod Boli prognozirao je uoči meča sa Real Madridom da će njegova ekipa pobijediti 3:0, a čini se da će sljedeći put dobro razmisliti kada bude govorio pred televizijskim kamerama. Kao što već znate, Real Madrid je slavio protiv Čelsija 2:0 (1:0) i samo pukom srećom "plavci" nisu doživjeli još teži poraz na "Santijago Bernabeuu" pošto su duže od pola sata imali igrača manje.

Karim Benzema i Marko Asensio donijeli su veliku prednost Real Madridu pred revanš četvrtfinala Lige šampiona u Londonu (18. april), gdje će Čelsiju biti potreban upravo rezultat koji je Tod Boli prognozirao. Međutim, ako je suditi po onome što smo vidjeli večeras, veće su šanse da Roman Abramovič opet bude vlasnik kluba nego da ovakav Čelsi prođe Real Madrid.

"Čelsi će pobijediti 3:0 večeras. Šta bih rekao navijačima? Rekao bi im da imaju vjere u nas i pobijedićemo 3:0. Ovo je dugoročni projekat i imamo mnogo posla pred nama. Imamo vere u ono što dolazi, naša budućnost je svjetla", kazao je Tod Boli za britanski "Skaj Sport" uoči utakmice u kojoj Frank Lampard nije uspio da napravi "šok terapiju" poslije odlaska Grejema Potera, pa njegova ekipa drugu, odnosno ukupno četvrtu utakmicu zaredom, nije dala gol.

Podsjetimo, Tod Boli je od dolaska u Čelsi potrošio 600 miliona evra u pojačanja, a čini se da će morati još toliko da bi klub stao na noge pošto u ovom trenutku ništa ne funkcioniše.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC