• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAJ INTERVJU MOŽE SKUPO DA KOŠTA PRVOTIMCA ČELSIJA: Prozivao Lamparda javno - hoće li mu oprostiti?

Autor Haris Krhalić

Kepa Arizabalaga javno je kritikovao Frenka Lamparda, hoće li zbog toga izgubiti mjesto u timu?

 Kepa javno kritikovao Lamparda Izvor: Profimedia

Frenk Lampard vratio se u Čelsi i vodiće klub do kraja sezone. Dok se čeka novi trener i nove promjene na ljeto, jedan igrač će biti pod posebnom lupom. U pitanju je golman Kepa Arizabalaga koji je prošle godine javno kritikovao upravo Lamparda.

U januaru 2021. je Lampard dobio otkaz, došao je Tomas Tuhel, a u aprilu 2022. je španski golman dao intervju zbog kog se sada vjerovatno kaje. "Nismo igrali tako dobro kad je Lampard bio trener, nismo počinjali napade iz posljednje linije, igra nije bila planska, više je bilo slobode i mnogo manje kontrole. Dolaskom Tuhela vratili smo kontrolu. Golmani su mnogo više učestvovali u igri, on te tjera da donosiš više odluka tokom meča i da budeš važan šraf tima. Lako je pričati sa njim, pristupačan je i osjećam da mi vjeruje", rekao je tada Kepa.

Frenk je prvo ukazao povjerenje Arizabalagi u svom prvom mandatu, pa je onda među stative stavio Eduarda Mendija. Mnogi smatraju da će ponovo doći do "okade" na golu. "Znate li koliko će Kepi sada biti teško u svlačionici? Prozivao si trenera i sada se on vrato i preuzeo tim, ne znam šta će sada da radi. Zato bih svakog fudbalera savjetovao isto - nemojte javno da kritikujete trenere, posebno ne tako direktno. Bolje je da ćutite, jer nikada ne znate kada možete ponovo da se sretnete", rekao je Mario Melkiot, nekadašnji fudbaler Čelsija, za ESPN.

Hoće li ga Lampard sada "zakucati" za klupu ili će ipak preći preko tog intervjua? Biće poznato vrlo brzo, pošto danas, 8. aprila od 16 časova Čelsi gostuej Vulverhemptonu, pa onda u srijedu gostuje Realu u Madridu u četvrtfinalu Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC