• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MITAR "UHVAĆEN" NA MEČU BUDUĆEG KLUBA!? Navijači ga sreli na Ligi šampiona, evo šta im je rekao! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Aleksandar Mitrović je trenutno suspendovan u Premijer ligi, ali ima klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

 aleksandar mitrović gledao čelsi  Izvor: Profimedia / Darren Staples / Sportimage

Čelsi je prethodne večeri i definitivno eliminisan iz Lige šampiona pošto je Real Madrid drugi put u roku od šest dana trijumfovao 2:0. Ovoga puta Čelsi se držao nešto bolje, stvarao određene šanse, međutim ponovo im je nedostajao golgeter kako bi imali bilo kakvu šansu protiv "kraljevskog kluba". Ironije li, takav napadač možda je bio na tribinama, pošto ga je više navijača zaustavilo kako bi se fotografisali!

U pitanju je srpski golgeter Aleksandar Mitrović koji je iskoristio slobodno veče kako bi pogledao meč u Ligi šampiona (zajedno sa prijateljem Lukom Milivojevićem i "klincima"), a neće dugo biti potrebno prije nego što to pokrene glasine o transferu na "Stamford bridž", kakve su se doduše pojavljivale i zimus, kao i prije nekoliko sezona.

Podsjetimo, Aleksandar Mitrović je nedavno suspendovan na osam utakmica zbog toga što je imao fizički kontakt sa sudijom na meču Fulama i Mančester junajteda, odnosno "kola su se slomila na njemu" i kažnjen je za primjer drugim fudbalerima koji ulaze u raspravu sa arbitrima. Vidjećemo da li će to zaista i dati efekta, ali znamo da će sigurno i "slomiti duh" Mitroviću koga čeka duga pauza i produžetak golgeterskog posta pošto je u 2023. postigao svega jedan pogodak.


Tokom jeseni je blistao u Premijer ligi i postigao je čak deset pogodaka za Fulam, što je više od bilo kog drugog fudbalera Čelsija i čini se da će "plavci" na ljeto morati da angažuju još jednu "devetku" uprkos tome što su spiskali preko 600 miliona evra na nove igrače u posljednjih godinu dana.

Vidjećemo da li će to biti baš Mitrović, čiji sin navija za Čelsi, a koji je već godinama u Londonu. Čini se da bi bio idealan dodatak timu, a sudeći po onome što pišu navijači koji su ga sreli - i sam bi to volio da se desi.

Podsjetimo, Mitrović je član Fulama od ljeta od zime 2018. godine kada je pomogao Slaviši Jokanoviću da ih uvede u Premijer ligu. Šest mjeseci kasnije otkupljen je za 25 miliona evra i od tada je za "kotidžerse" postigao čak 108 golova na 202 utakmice, međutim možda je sada pravo vrijeme za korak naprijed. U toku karijere, korpulentni Smederevac je još igrao za Partizan, Anderleht i Njukasl junajted.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC