• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EVO ZAŠTO JE SUSPENDOVAN ALEKSANDAR MITROVIĆ! Fulam dobio TRI crvena kartona za minut - Srbin NAJGORE prošao!

Autor Dragan Šutvić

Srpski napadač Aleksandar Mitrović neopravdano kažnjen sa osam mečeva suspenzije.

 zašto je mitrović suspendovan na osam utakmica  Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović saznao je kaznu - fudbalska asocijacija Engleske suspendovala ga je na čak osam utakmica zbog incidenta koji se dogodio na meču Fulama i Mančester junajteda u okviru FA kupa. Na utakmici koju je Mitar prvo obilježio golom snažni golgeter kasnije je isključen zbog unošenja u lice i kontakta sa glavnim arbitrom Krisom Kavanom.

Napadač tima iz Londona nije mogao da se kontroliše u tim trenucima - zbog člega ga je kritkovao i Marko Silva, a javnost u Engleskoj odmah ga je uzela na zub. Bilo je prijedloga da kazna mora da traje do kraja sezone, kao i da će kažnjavanje srpskog fudbalera biti primjer svim ostalim igračima šta nikada ne treba da urade na terenu. Mitar se nije prečesto oglašavao o ovoj temi, a u njegovu zaštitu stao je selektor Dragan Stojković koji mu je ipak vjerovao u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Mjesto u reprezentaciji nije izgubio, iako nije igrao za Fulam u prethodnom periodu. Inače, tim iz Londona imao je velikih problema zbog tog meča protiv Mančester junajteda. Nekoliko desetina sekundi prije Mitrovića isključen je trener Silva, a Brazilac Vilijan dobio je direktan crveni karton jer je rukom napravio penal na gol-liniji.

Sve to bilo je dovoljno da se Junajted vrati u meč, preokrene rezultat i prođe u narednu fazu. Ovako je izgledao incident u kojem su zbog prigovora isključeni trener Marko Silva i napadač Aleksandar Mitrović, dok je nakon gledanja VAR snimka krilni fudbaler Vilijan poslat u svlačionicu jer je igrao rukom: 

Tri isključenja za Fulam u jednoj akciji.
Izvor: Youtube/Planet Faz

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC