• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda pobjedom protiv TSC-a "ovjerila" osvajanje titule, šest kola prije kraja.

 crvena zvezda tsc uživo prenos livestream Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda pobijedila je TSC 4:1 (1:1) i plasirala se u grupnu fazu Lige šampiona. Golovima trostrukog strijelca Osmana Bukarija i "bombom" Gelora Kange, ekipa Miloša Milojevića preokrenula je poslije iznenadnih 0:1 na "Marakani", golom Ifeta Đakovca iz penala u 20. minutu. Ipak, crveno-bijeli su iz minuta u minut stabilizovali igru, pojačali pritisak na gol gostiju i uspjeli da važnim golom Bukarija pred pauzu izjednače, a onda su u dodatnih 45 minuta samo "ovjerili" pobjedu asistencijama Aleksandra Pešića i Aleksa Viga.

Pred crveno-bijelima je još šest utakmica plej-ofa bez rezultatskog značaja, mada se to sigurno neće moći reći bar za sljedeću, u kojoj će gostovati Partizanu u Humskoj u srijedu, u 170. "vječitom" derbiju koji će biti odigran bez prisustva navijača. Poslije toga, takmičarski motiv crveno-beli tražiće u Kupu Srbije, u kojem Zvezdu kao branioca trofeja očekuje četvrtfinale protiv Napretka u Kruševcu 3. maja.

Kada je Superliga u pitanju, Zvezda za ovu sezonu više nema bilo kakvih briga. 

20:03

TSC zapretio na Marakani, ali...

Crvena zvezda je dodala gas i na kraju ipak ubedljivo savladala trenutno drugoplasirani tim Superlige. Osman Bukari dao je tri gola, Gelor Kanga je "bombom" pocepao mrežu TSC-a i na kraju je završeno 4:1 u korist novog-starog šampiona Srbije.

TSC je bio hrabar, golom Ifeta Đakovca i akcijama Luke Ilića i Saše Jovanovića pretio crveno-belima, ali ipak nije izdržao dugo u tom ritmu. Već u finišu prvog dela meča bilo je jasno da će Zvezda izvršiti ogroman pritisak i iz njega je najpre izjednačila pred poluvreme, a onda je dokusurila protivnika koji je drugoplasiran na tabeli.

Crvena zvezda će sledeći meč igrati u sredu, na stadionu Partizana u Humskoj. Biće to 170. "večiti" derbi i po svemu sudeći, biće odigran bez prisustva navijača.

19:55

Kraj utakmice, Zvezda je šampion Srbije!

Crveno-beli su pobedili 4:1 i trijumfom protiv TSC-a "overili" su osvajanje šeste titule u nizu.

19:53

Spremne su i Zvezdine majice za proslavu titule

Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

19:47

Pogledajte Kangin gol za 3:1, najlepši na meču

Gelor Kanga
Izvor: YouTube/TV Arena sport

19:40

NIJE KRAJ - 4:1 ZA ZVEZDU!

Osman Bukari 15 minuta pre kraja najavljuje ubedljivu pobedu crveno-belih! Sjajna akcija crveno-belih po levoj strani završena asistencijom Viga i trećim golom reprezentativca Gane!

U toku je 76. minut i ne deluje da će Zvezda stati i posle ovoga.

Izvor: MN PRESS

19:33

BOMBA! KANGA ZA 3:1 I TITULU!

Gelor Kanga u 69. minutu postavlja 3:1! Aleksandar Pešić je ponovo uradio ogroman poslao, uočio Kangu dok je bio među trojicom rivala i ostavio mu je loptu na oko 20 metara od gola. Gabonac je pritrčao, šutirao snažno, iz "prve" i zatresao mrežu.

U toku je 69. minut i deluje potpuno jasno da će Zvezda večeras postati šampion.

Izvor: MN PRESS

19:26

ZVEZDA VODI - 2:1!

Perfektna kontra i asistencija Aleksandra Pešića za dvostrukog Osmana Bukarjia, koji je u 61. minutu uleteo u šesnaesterac i snažnim udarcem savladao golmana TSC-a Veljka Ilića.

Izvor: MN PRESS

19:18

52' Uzbudljiv početak drugog dela!

Saša Jovanović umalo je doneo vođstvo TSC-u 2:1 u 51. minutu, a onda je Aleksandar Pešić dao gol za Zvezdu, za vođstvo 2:1, ali iz ofsajda.

Izvor: MN PRESS

18:52

GOL ZVEZDE - IZJEDNAČENJE 1:1!

Osman Bukari je po desnoj strani dobio loptu u gužvi i udarcem "iz kolena" iznenadio golmana TSC-a Veljka Ilića. Asistent je Mirko Ivanić!

Gol je pao u 46. minutu.

18:47

Odličan šut Azarova - ali pored desne stative!

Zvezda ne prestaje da napada i da pokušava da izjednači, ali ni šut gruzijskog fudbalera nije bio precizan - ostaje 0:1 u 42. minutu.

18:41

Tu je i Nemanja Nedović

As Crvene zvezde Nemanja Nedović prati meč sa zapadne tribine, u društvu svog kuma Filipa Čovića, bivšeg igrača crveno-belih.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

18:36

Gol Ifeta Đakovca za 0:1

Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

18:33

Zvezda treći put pogađa okvir gola!

Srđan Mijailović je odlično gađao sa oko 25 metara i pogodio prečku. Lopta je naprasno počela da se spušta, šut je bio veoma precizan, ali ipak još ništa od gola crveno-belih. Ostaje 0:1.

18:28

Ilić i Jovanović prave velike probleme Zvezdi

Krilni napadač TSC-a Saša Jovanović iznudio je penal, a sada je šutirao snažno sa leve strane u "bliži" Borjanov ugao. On je jedan od najboljih igrača TSC-a, u koji je stigao prošle godine iz Mladosti iz Lučana, a prethodno je igrao i za Kordobu, Deportivo La Korunju, Al Fateh, kao i za Smederevo i matičnu Kolubaru.

U toku je 24. minut.

18:25

TSC VODI NA MARAKANI!

Saša Jovanović iznudio je penal, sudija Srđan Jovanović bez dileme je pokazao na belu tačku, a Ifet Đakovac je doneo TSC-u prednost 1:0 u 20. minutu!

Izvor: MN PRESS

18:23

Katai trese stativu - iz mesta!

Najbolji igrač Zvezde pogodio je prečku odličnim udarcem u 17. minutu - kao odgovor crveno-belih na bolji početak gostiju.

18:17

TSC POSTIŽE GOL - PONIŠTEN ZBOG OFSAJDA!

Arbitar Srđan Jovanović oglasio se posle gola Luke Ilića u 12. minutu za vođstvo TSC-a. Bivši đak Zvezde bio je u ofsajdu i zato gol ne važi.

Izvor: MN PRESS

18:10

4' Ofanzivan TSC na početku utakmice

Bek Zvezde Aleks Vigo uspeo je da "skine" loptu u kaznenom prostoru pred Sašom Jovanovićem, a onda je Borjan boksovao loptu koju je centrirao bivši đak Zvezde Luka Ilić, brat "A" reprezentativca Srbije Ivana Ilića

18:07

Utakmica je počela!

18:00

U Novom Sadu ubedljivih 4:0!

Bitka za Evropu je potpuno otvorena. Posle ubedljive pobede Vojvodine, ovako izgleda vrh tabele pred meč Zvezde i TSC-a:

  • Crvena zvezda 82
  • TSC 62
  • Čukarički 62
  • Partizan 57
  • Vojvodina (+1) 57
17:15

Poznate su i početne postave

Izvor: Superliga

17:08

Ovako izgleda tabela u ovom trenutku

17:00

Dobro došli u tekstualni prenos utakmice

Crvena zvezda i TSC igraju ove subote od 18 časova. Domaćinu je za titulu potreban bod, dok gost želi da ostane neporažen i da napravi tako veliki korak ka plasmanu u kvalifikacije za Ligu šampiona.

UKRATKO

  • Zvezda - TSC 4:1
  • Crveno-bijeli se direktno plasirali u Ligu šampiona
  • U srijedu je "vječiti" derbi
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije