• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEGUTANTNO MI JE DA NAJAVLJUJEM MEČ SA ZVEZDOM! Lazetić se oglasio: "Oni od 2017. godine nemaju poraz na Marakani"

Autor Dragan Šutvić

Žarko Lazetić se oglasio pred meč sa Crvenom zvezdom.

 crvena zvezda tsc žarko lazetić najava  Izvor: DT/© MN press, all rights reserved

Kreće plej-of Superlige. U prvom kolu snage će odmjeriti prvoplasirani i drugoplasirani tim, Crvena zvezda će na "Marakani" dočekati TSC u subotu (18 časova). Trener gostujućeg tima Žarko Lazetić ima samo riječi hvale na račun crveno-bijelih.

U Beogradu će ekipa Miloša Milojevića pokušati da upiše novi trijumf. 

"Svesni smo koliko su opasni i da sve redom pobjeđuju, oni praktično od 2017. nemaju poraz na svom stadionu. Zbog toga mi je gotovo degutantno da bilo šta najavljujem i očekujem, ali naša je obaveza da se takmičimo, damo svoj maksimum, pokažemo svoje najbolje izdanje i ne gubimo nadu. Znamo koliko je njihov stadion težak za igranje i koliko kvalitetnu ekipu imaju. Izdvojio bih Kataija i Ivanića, koga cijenim kao igrača i prije svega osobu, za koje mislim da spadaju u najbolje fudbalere Lige, koji uvijek blistaju na utakmicama protiv TSC-a. Naravno, tu je i Dragović u odbrani, ali i svi ostali izuzetno kvalitetni pojedinci, reprezentativci i igrači koji su dokazali da mogu da igraju na mnogo višem nivou od ovog u našoj Ligi", rekao je Lazetić.

Naglasio je da će sastav iz Bačke Topole dati sve da se suprostavi favoritu.

"Biće faza utakmice kada ćemo morati da se branimo iz niske zone, ali i to je dio fudbala. Imamo prethodno iskustvo sa njima i sa Marakane i sa naše Arene, i imali smo dobre momente na tim mečevima. Rezultat će prvenstveno zavisiti od toga koliko dugo ćemo moći takve momente da održavamo, a mislim da smo u odnosu na prošlu sezonu pokazali progresiju. Ova utakmica ima veliki ulog za nas, biće nam to veliki ispit pa se tako i pripremamo, da budemo najbolji mogući tim."

Pohvalio je i efikasnost Zvezde, ali je takođe naglasio i da je TSC primio najmanje golova poslije crveno-bijelih.

"Vidjeli smo kako protivnik lako može da se 'otkači' i kako je prošao Novi Pazar koji je do sedamdesetog minuta igrao ravnopravno, da bi na kraju izgubio sa 5:1. Imaju izvanredan kvalitet, nama su na domaćem terenu dali golove iz polušansi. Pešiću je uspjelo da postigne dva pogotka kada smo bili najbolji na utakmici. Mi smo malo golova primali zahvaljujući izvanrednoj timskoj odbrani koju moramo da pokažemo i u subotu. Moramo timski da napadamo i timski da se branimo, da što duže budemo kompaktni i sa verom da nešto možemo da uradimo. Potrebno je da budemo hrabri i da vjerujemo", zaključio je Žarko Lazetić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC