• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL U SUPERLIGI ZBOG VAR-A! Lazetić BIJESAN zbog odluke u 90. minutu: Neka neko iz kluba sudi, biće najpoštenije!

Autor Dragan Šutvić

Žarko Lazetić je bio jako ljut nakon kraja meča TSC-a i Vojvodine!

 žarko lazetić poslije utakmice tsc vojvodina  Izvor: TV Arena sport

Kakvu smo dramu vidjeli u Bačkoj Topoli! U derbiju kola Superlige igrali su TSC i Vojvodina, a meč se na kraju završio 1:1 i to nakon petominutnog gledanja snimka od strane sudija. Aranđel Stojković je u nadoknadi vremena postigao gol protiv bivšeg kluba, ali je zbog milimetarskog ofsajda taj pogodak poništen. 

Poslije utakmice trener TSC-a Žarko Lazetić je bio vrlo ljut zbog poništenog gola, a uputio je oštre kritike na račun izbora VAR sudija u Superligi. 

"Realan je rezultat čim se tako završilo, ali sigurno da žalimo za tom šansom koju smo imali preko Luke kada je pogodio stativu. Nismo imali tu sreće da damo gol", rekao je u kratkom komentaru meča, a onda nastavio:

"Šta ja sada kažem posle ovoga? Na sreću je da imamo ovakve stadione, a na žalost što negdje mogu da se izvlače linije, a negdje ne mogu. Pošto nam je bio sudija iz Novog Sada u VAR sobi, kada smo igrali u Surdulici bio je sudija iz Leskovca. Sljedeći put nek stave nekoga iz kluba pa će tako biti vjerovatno najpravednije. Česitam i jednoj i drugoj ekipi na dobroj borbi, nastavićemo do kraja da se borimo", rekao je ljutiti Žarko Lazetić za TV Arena sport. 

Njegov kolega sa druge strane Radoslav Batak mogao je biti zadovoljan osvojenim bodom, ali nikako i igrom svog tima na gostovanju u vojvođanskom derbiju. 

"Rezuultatom jesam zadovoljan, prvim poluvremenom nisam. Drugo poluvrijeme smo uspostavili igru, imali nekoliko šansi, ali nisam zadovoljan generalno danas kako smo izgledali. Na svu sreću da smo izvukli bod ali moramo da izvučemo pouke i da se što prije vratimo na pravi kolosijek", zaključio je on. 

Poslije ove utakmice TSC se nalazi na diobi drugog mjesta sa Čukaričkim pošto oba kluba imaju po 59 bodova. Sleijdi Partizan sa 57, a Vojvodina je peta i ima 51 bodom. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC